USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tunahan: ?10 Haftadır Evimizde Kaybetmiyoruz?

Tunahan: ?10 Haftadır Evimizde Kaybetmiyoruz?

Tunahan: ?10 Haftadır Evimizde Kaybetmiyoruz?
24-11-2016 16:40
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 2. liginde mücadele eden Sivas Belediyespor’un Kulüp Başkanı Turhan Tunahan; ‘Biz yönetimiyle, teknik kadrosuyla ve futbolcularıyla bir uyumlu bir ekibiz. Çıkışımız devam edecek’ dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Tunahan, geçen hafta oynanan Kahramanmaraş maçı ve bu hafta oynanacak Amed Sportif maçı ile ilgili konuştu.

‘ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK’

Tunahan yaptığı açıklamasında, Kahramanmaraş maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek; ‘10 haftadır kendi sahamızda kaybetmiyoruz. Biz iyi takımız. Yönetimiyle, teknik kadrosuyla ve futbolcularıyla uyumlu bir ekibiz. Çıkışımız devam edecek. Geçen hafta kendi sahamızda yaptığımız Kahramanmaraş maçında bizleri yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum’ dedi.

‘TAKIMIMA GÜVENİYORUM’

Başkan Tunahan, son olarak hafta sonu yapacakları Amed Sportif maçını kazanacaklarını söyleyerek; ‘Hafta sonu zor bir maça çıkacağız. Ama bizim yenemeyeceğimiz takım yok. İnşallah hafta sonu Amed Sportif’i yenip Sivas’a galibiyetle döneceğiz. Takımıma ve teknik heyetime güveniyorum’ şeklinde konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!