USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yanlış Hesap Bağdat´tan Döndü

Yanlış Hesap Bağdat´tan Döndü

Yanlış Hesap Bağdat´tan Döndü
17-12-2016 17:14
Google News

HAYRULLAH AĞKAŞ

Sivas Belediyesi geçtiğimiz yaz aylarında kent merkezinde bulunan tarihi Çifte Minareli Medrese, Şifahiye Medresesi ve Buruciye Medresesi’nin etrafını tarihi dokuya uygun olarak bir düzenleme yapmıştı. Bu kapsamda Osmanpaşa Caddesi’nin asfaltı kazınarak, kesme taşlarla döşenmişti. Yine caddenin bir bölümü trafiğe kapatılarak, sadece yayaların hizmetine açılmıştı.

Ancak aradan kısa bir sürenin geçmesinin ardından işi alan yüklenici firma Osmanpaşa caddesinde yapılan kesme taş çalışması zamanla zemine su alarak bozuldu. Bunu gören Belediye yetkilileri ise yüklenici firmayla görüşerek, yolun yeniden düzenlenmesini talep etti.

Geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlayan yüklenici firma yoldaki kesme taşları kaldırarak, zeminde yaptığı iyileştirmenin ardından yeniden kesme taşla döşemeye başladı.  Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren yüklenici firma yetkilisi bu yolun altında beton dökülmeden çalışma yaptıkları için zeminin fazla sağlam olmadığını ifade etti.

Bu nedenle yeniden bir düzenleme yaptıklarını ifade eden yüklenici firma yetkilisi yeni yapılan çalışmada zemine çimento serptiklerini ve çalışmayı tamamlamak üzere olduklarını söyledi.

Bölgeden geçen vatandaşlar ise kısa sürede aynı yerde yapılan çalışmaları eleştirerek, bu çalışmaların vatandaşa eziyet olduğu yorumlarını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!