USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Bilge Başkan? Umut Oluşturdu

?Bilge Başkan? Umut Oluşturdu

?Bilge Başkan? Umut Oluşturdu
19-12-2016 17:39
Google News

HABER MERKEZİ

Sivas’ta birçok partili, işadamı ve STK üyesiyle yemekte bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son dönemde artan terör olayları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi’nin Gökmedrese Okulu’nda düzenlediği kahvaltı programına katılan Karamollaoğlu, MİLKO ve Sivas’ta bulunan sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Kahvaltı sonrası konuşan Karamollaoğlu, gündem ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Karamollaoğlu, ‘Batı bizim bir araya gelmememiz için elinden ne geliyorsa yapıyor. Biz ise bir araya gelemiyoruz. Başka yollara sapıyoruz. Batı’nın oyunlarını ve zulmünü ancak Müslüman ülkeler bir araya gelip İslam Birliği’ni kurarak yok edebiliriz’ diye konuştu.

PLANLARIN FARKINDA OLMALIYIZ

15 Temmuz darbe girişiminin milletimizin imanı ile bertaraf edilmesinden sonra Müslümanların üzerine bir görev yüklendiğini belirten Karamollaoğlu, ‘Bizi kavmiyetçilik ve mezhepçilik olarak ayırıp birbirimize düşüren bu planların, oyunların farkında olmalı, bunlara karşı uyanık olmalıyız. Şu an bizim üzerimize düşen en önemli görev budur’ diye konuştu.

‘YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE’SİZ

YENİDÜNYA KURULAMAZ’

Sivas programlarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya ile birlikte Saadet Partisi Sivas İl Başkanlığı’nın Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katıldı. Toplantıda ‘Efsane Başkan’, ‘Bilge Başkan’ sloganları atıldı. Yoğun katılımın gerçekleştirildiği toplantıda konuşan Karamollaoğlu, gündem ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda önemli değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, ‘Erbakan Hoca, önce yeni bir dünya kurma hedefini ortaya koydu. Bunun için ilk olarak Türkiye’yi yaşanabilir hale getirmek zorundayız. Bu da ancak maddi ve manevi bir kalkınma ile gerçekleşir. Şahsiyetli bir dış politika belirleyeceğiz. Bunlar yapılırsa yeniden büyük bir Türkiye doğar ve adil bir dünya kurulur. Ama yeniden büyük bir Türkiye olmaz ise yeni bir dünya olmaz.’

TÜKETİME DAYALI

EKONOMİDEN VAZGEÇİLMELİ

Ekonomide darboğaza girildiğini belirten Karamollaoğlu, devletin ve vatandaşların borçlandığını belirterek şunları söyledi: ‘Tüketime dayanarak büyüme bize zarar verir. İşte ekonomimizin durumu ortada. Bu sorun ancak üretime dayalı, yerli bir ekonomi sistemi ile çözülür.’

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya, şunları söyledi: ‘Genel başkanımızın görevi kabul etmesi kamuoyunda ve bizden çalışma bekleyenlerde heyecan ve umut oluşturdu. Genel başkanımız rahmetli Erbakan Hocamız ile uzun süre beraber çalıştılar. İnşallah bu tecrübe ve birikimi tüm teşkilatlarımıza yansıyacak.’

Çetinkaya, ‘Dünya şu anda iyi yönetilmiyor. Tüm insanlar yeni bir sistem arıyor. Bu yeni sistem ancak İslam Birliği ile kurulur. İslam Birliği sadece Müslümanların kurtuluşu değil, bütün bir dünyanın kurtuluşunu sağlar’ dedi.

İSLAM BİRLİĞİ’NDEN

BAŞKA KURTULUŞ YOK

AB’ye girmeye çalışmanın boşa bir çaba olduğunu belirten Karamollaoğlu, ‘Batı bizim bir araya gelmememiz için elinden ne geliyorsa yapıyor. Biz ise bir araya gelemiyoruz. Başka yollara sapıyoruz. Müslümanların ve tüm insanlarının kurtuluşunun İslam Birliği’nden başka bir yolu yoktur’ dedi.

OMUZLARIMIZDA

BÜYÜK BİR YÜK VAR

Sivas’ta birçok partili, işadamı ve STK üyesiyle yemekte bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son dönemde artan terör olayları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bir dizi program için Sivas’a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, birçok partili, işadamı ve STK temsilcisi ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Karamollaoğlu, yemekte yaptığı konuşmada önemli değerlendirmelerde bulundu. Genel başkanlığa seçildikten sonra Sivas’a yaptığı bu ilk ziyarette hemşerileri ile bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Karamollaoğlu, ‘Omuzlarımıza büyük bir yük yüklendi. Özellikle rahmetli Erbakan Hocamızın kurup geliştirdiği ve sadece bizim değil, bütün bir dünyanın kurtuluşunu sağlayacak bir hareketin genel başkanı olmak büyük bir mesuliyet. Allah yardımcımız olsun’ dedi.

TERÖR, EN ÖNEMLİ

MESELEMİZ OLDU

Kayseri’deki hain saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Karamollaoğlu, konuşmasında Kayseri’de ve son dönemlerde artan terör olayları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Terörün ülkenin en önemli meselesi haline geldiğine dikkat çeken Karamollaoğlu, ‘Son zamanlarda terör sadece bizim coğrafyamızda değil, bütün bir İslam âleminde arttı. Eğer biz bu yaşananların perde arkasını bilmez isek bu terörü kesin bir şekilde bitiremeyiz. Türkiye’nin şu an en muhtaç olduğu şey farklı fikirden insanların bir araya gelmesi, kucaklaşması. Eğer böyle olmaz ise Türkiye’ye barış gelmez.

Bugün Türkiye ve İslam coğrafyasının yaşadığı sıkıntılarının temelinin Basel’de yapılan 1. Siyonist Kongre’nin olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, ‘Bu kongre sonucunda alınan Büyük İsrail Devleti’nin kurulması amaçlandı. Bunun için önce Abdülhamid’i indireceklerdi. Osmanlı’yı yıkacaklardı. En sonunda ise İslam’ı ortadan kaldıracaklardı. İlk ikisini yaptılar. Ancak elhamdülillah İslam’ı ortadan kaldıramadılar. İşte bugün başta Türkiye olmak üzere Ortadoğu’nun kana bulanmasının sebebi budur’ dedi.

BM FASA FİSO

Dünyada acının, feryadın, zulmün her yerde olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, şunları kaydetti: ‘Güya dünyada zulüm, açlık olmasın diye BM kuruldu. Ancak BM kurulduğundan beri açlık, fakirlik, zulüm arttı. BM’ler fasa fiso. Cumhurbaşkanımız ne diyor. Dünya 5’ten büyüktür. Demek ile olmuyor. BM’yi güçlü devletler kendi amaçları için kullanır. Biz de onlar gibi güçlü olursak biz de BM’yi kendi amacımıza göre kullanırız.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!