USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çalışmalar tam gaz!

Çalışmalar tam gaz!

Çalışmalar tam gaz!
16-07-2013 14:26
Google News


OĞUZHAN SARZEP

4 Eylül Belediyespor, yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele edecek.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kura çekimi ve kamp programları ile ilgili açıklamada bulunan 4 Eylül Belediyespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Halil Kol, grupta 6 takımın, geçen sezon 4 Eylül Belediyespor’un bulunduğu 3. grupta yer aldığını hatırlatarak, diğer takımlarla ilk kez mücadele edeceklerini söyledi.

Kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren As Başkan ve Basın Sözcüsü Halil Kol, 1.etap kamp çalışmalarının 8 Temmuz 2013'den itibaren Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde A takımı teknik direktörü  Alaettin Çiçek nezaretinde başladığını söyledi.

Birinci etap çalışmalarının günde çift idmanla devam ettiğini belirten Basın Sözcüsü Halil Kol, 2. etap kampının,  03 – 16 Ağustos 2013 tarihlerinde İzmit Kartepe’de yapılacağını söyledi.

Kocaeli’nde hazırlık maçları yapacaklarını belirterek Kol, daha sonra takıma bir iki gün izin verdikten sonra sezon açılışı yapacaklarını ve ilk lig maçına, 01 Eylül 2013'de Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda, taraftarların karşısına çıkacaklarını ifade etti.

As başkan ve basın sözcüsü Halil Kol, 4 Eylül Belediyespor’un hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak, ‘Takımımızı biraz gençleştirdik. Genç daha koşan dinamik ve mücadeleci bir takım kurduk. Her zaman ileriye dönük yatırımcı bir takım oluşturmaya gayret gösterdik.

Bizim amacımız 4 Eylül ruhunu her zaman yaşatmak ve 90 dakikanın sonuna kadar mücadele eden bir takım kurmak‘şeklide konuştu.

Diğer yandan 4 Eylül Belediyespor, 32 kişilik ekiple 1. etap kamp çalışmalarını tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Alaettin Çiçek nezaretinde çalışmalarını sürdüren 4 Eylül Belediyespor, kondüsyon ve Fitness antönörü Gökhan Yılmaz gözetiminde ağırlık ve kondisyon çalışarak hazırlıklarına devam ediyor.

Sivas’taki kampı, kulüp başkanı Ahmet Polat, yönetim kurulu üyeleri ve 2. Başkan İbrahim Yıldız,  As Başkan Nuri Çayır ve Genel Sekreter Şakir Yalçın yakından takip ediyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!