USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Orhan´la Coştular

Orhan´la Coştular

Orhan´la Coştular
26-06-2014 17:32
Google News


OĞUZHAN SARZEP / İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Dört Eylül Belediyespor’un moral gecesinde konser veren Türk Halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan’ın türküleri ve şarkıları gecedeki herkesi coşturdu.

Cumhuriyet Üniversitesi çok amaçlı salonda gerçekleştirilen geceye Sevcan Orhan’ın insanları mest eden sesi damgasını vurdu. Sivas Belediyesinin özel halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan gece, açılış konuşmaları ile devam etti.

 ‘İNŞALLAH İLKBAHARDA ŞAMPİYONLUK KUTLAYACAĞIZ’

Başkan Tunahan, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının altını çizerek, ilkbaharda da şampiyonluk kutlaması yapacaklarını söyledi. Tunahan şöyle devam etti; ‘Kulübümüz 6 branşta Sivas’ın gençlerini ulusal arenaya çıkararak yarıştıran bir kulüptür. 1 Mayıs itibari ile yönetimi devraldık. Yönetimimizde başarılı iş adamları ve spora gönül veren hizmet veren isimler yer almaktadır. Biz bu geceyi yapmakla hem başarılı kulübümüzü bir araya getirerek sezon öncesinde bir sinerji yaratmak istedik. Aynı zamanda maddi anlamda da sıkıntılı devraldığımız kulübümüze nefes aldırmayı da amaçladık. Gördüğümüz bu tablo bizi yüreklendirdi. İleriye daha iyi bakmayı sağladı. Bizler elimizden gelenin en iyisini yaparak inşallah ilkbaharda sizleri şampiyonluk kutlamasına davet etmeyi hedefliyoruz.’

BAŞKAN AYDIN; ‘SPOR ARTIK OYUN DEĞİLDİR’

Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın, sporun artık oyun olmadığını belirterek şunları dile getirdi; ‘Spor artık sadece bir oyun bir eğlence olmaktan çıkıp adeta ülkelerin tanıtımına ekonomisine yön veren bir sektör haline dönüşmüştür. Biraz önce başkanımız bin 200 tane kulübümüzde sporcumuzun olduğunu belirtti. İnşallah şehrimizin muhtelif yerlerinde semt sahaları semt spor kompleksleri yapmayı umuyoruz, hedefliyoruz. Sivas özellikle Sivassporumuzla birlikte son 9 yıldır Süper Ligde Sivas’ımızın en önemli markalarından birisi olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Yine ilk belediye başkanı olduğum dönemde Sivassporumuz ikinci ligdeydi, o sene süper lige çıktık hamd olsun bir daha düşmedik’ ifadelerini kullandı.

‘ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BİR ÜST LİGE ÇIKACAĞINA İNANIYORUM’

Dört Eylül Belediyespor’un yeni sezonda bir üst lige çıkacağına inandığını belirten Belediye Başkanı Sami Aydın; ‘Önümüzdeki sezon bir üst lige çıkacağına inanıyorum. En azından bunu başarabilmek adına gerek şahsım ve belediyemiz gerekse yönetim kurulumuz elinden geleni yapacaktır ve bugün Sivas halkının da, sizlerinde bu coşkuya ortak olduklarınızı görüyorum. Bireysel branşlarda Sivas büyük başarılara alışık özellikle güreşte çok önemli olimpiyat ve dünya şampiyonları çıkardık ama inanıyorum ki takımlarda da bunu başaracağız. Sivassporumuz aslında bunu yakalamak üzereyken maalesef son maçlarda direkten döndün ama inanıyorum ki bunu başaracağız’ dedi.

VALİ BARUT; ‘BELEDİYESPOR BAŞARIYI SAĞLAMIŞTIR’

Sivas Valisi Alim Barut, Dört Eylül Belediyespor’un başarıyı yakaladığını ve sağladığını belirterek şu ifadeleri kullandı; ‘Spor sadece icra eden bedenlerdeki faydaları bedenlere verdiği haz değildir. Şehrin yönetiminde, şehrin ilavesinde pay sağlıyor. Sporda önemli olan başarılar ve madalyalardan da öte spor yapmak ve spora katılmak önemlidir. Görüyorum ki Dört Eylül Belediyespor Kulübü de sadece futbolda 3. ligdeki başarısı ile değil, 8 branşla gençlere yönelik eğitimiyle, faaliyetleriyle belli bir başarıyı sağlamıştır. Tüm branşlarda spor kulübümüze üstün başarılarla, göğüslerinde madalyalarla Sivas’a dönüp böyle güzel gecelere vesile olmalarını diliyorum’.

HALAY ÇEKİP COŞTULAR

Türk Halk müziğinin güzel seslerinden olan Sevcan Orhan’ın söylediği şarkılar ile halay çekip oyun havaları ile oyun oynayan protokol ve kulüp yönetimi coştu.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın’ın başı çektiği ve Sevcan Orhan’ın da katılımıyla gerçekleşen halay protokol tarafından alkışlanarak büyük beğeni topladı.

Halay sonrası oyun havası ile oyun oynayan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ve protokol Sevcan Orhan’ın seslendirdiği oyun havaları ile eğlendiler.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Gerçekleştirilen moral gecesine Sivas Valisi Alim Barut ve eşi, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi, Vali Yardımcıları ve eşleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve eşleri CÜ Rektörü Faruk Kocacık, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Sivasspor Yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda protokol ve davetliler katıldı.

SEVCAN ORHAN’DAN BASIN MENSUPLARINA ÖZEL ÖZÇEKİM

Türk Halk müziğinin güzel seslerinden olan Sevcan Orhan, geceyi takip eden basın mensupları ile programda özel olarak özçekim yaptı. Basın mensuplarının talebi üzerine, basınla özçekim yapan Orhan, Sivas’taki basın mensuplarından da büyük beğeni aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!