USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Belediye İlk Devreyi 30 Puanla Bitirdi

Belediye İlk Devreyi 30 Puanla Bitirdi

Belediye İlk Devreyi 30 Puanla Bitirdi
23-12-2014 17:23
Google News


İRADE / SPOR SERVİSİ

Dört Eylül Belediyespor, ilk yarının son haftasında Kocaali’de Derincespor’a 2 – 1 yenildi. İsmet Paşa Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, Manisa bölgesi hakemlerinden Tolga Kodaz yönetirken, yardımcılıklarını Volkan Akçit (Manisa), Erdinç Kırıcı (Manisa) ve Emre Turcan (Manisa) yaptılar.

Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Dört Eylül Belediyespor Sportif Direktörü Hayrettin Yerlikaya, Kulüp Müdürü Kurbani Bütüner, Genel Kaptan Özer Karadaş ile Kocaeli de yaşayan gurbetçi yiğidolar izledi.

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde her iki takım da kontrollü ataklarla rakip kalelerde etkili olmaya çalıştı. Maçın ilerleyen bölümlerinde rakip karşısında baskı kuran Dört Eylül Belediyespor, zaman zaman bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

Bu dakikalarda ev sahibi Derincespor da Belediyespor kalesinde etkili ataklar geliştirmeye çalıştı. İlerleyen bölümlerde daha baskılı ve atak görünen taraf Belediyespor oldu. Tarafların çabası, 0 – 0 olan durumu ilk yarıda değiştirmeye yetmedi. 

Müsabakanın ikinci devresinde daha atak ve baskılı görünen taraf ev sahibi Derincespor oldu. Bu baskının sonucunda maçın 49. dakikasında Ahmet Güney Derincespor’u 1 – 0 öne geçirdi. İlerleyen bölümlerde beraberlik için ataklar geliştirmeye çalışan Dört Eylül Belediyespor, bir taraftan da savunma güvenliğini koruma çabasındaydı.

Karşılaşmanın 73. dakikasında Derincespor’dan Serhat Baştan, durumu 2 – 0’a getiren golü kaydetti. Dört Eylül Belediyespor, 84. dakikada Hakan Doğru’nun golüyle farkı 1’e indirdi. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında     

Dört Eylül Belediyespor’dan Nuri Melih Mursal çift sarı karttan oyun dışı kaldı. Müsabaka Derincespor’un 2 – 1 üstünlüğü ile sona erdi.

Temsilcimiz bu sonuçla ligde puan sıralamasında 30 puanla beşinci sırada yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!