USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MUTLU YILLAR

MUTLU YILLAR

MUTLU YILLAR
31-12-2014 22:57
Google News


SİVAS İRADE

VALİ ALİM BARUT; ?YENİ YIL, MUTLU YARINLARIN HABERCİSİDİR?

Sivas Valisi Âlim Barut, ?Yeni bir yıl yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl,  canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir? dedi.

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan Vali Barut, ?2015 yılının başta Ülkemize, tüm Sivaslı hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve güven getirmesini, başarılarının daim olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyor, selam ve sevgiler sunuyorum? dedi.

Dünya, Ülkemiz ve İlimiz adına önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakarak 2015 yılına adım attığımızı belirten Vali Barut, ?İnanıyorum ki bu yeni yılda yeni heyecanlarla emin adımlarla ilerleyerek İlimizi ve Ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız? dedi.

Barut mesajında şunları kaydetti:

?2014 yılı Sivas´ımız için son derece verimli bir yıl olmuştur. İlimizi daha yaşanılabilir hale getirmek için Devletimiz ve Hükümetimizin yetkilileri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, özel sektör ve siz değerli halkımızın destekleriyle önemli çalışmalar yapılmış,  İl Özel İdaresi, Ulaştırma, Milli Eğitim, Sağlık ve diğer kamu hizmetleri alanında birçok projeler yürütülmüştür.

Ayrıca Devletimizin şefkatli elini,  imkânlarını Sivas´ın tüm sathına ulaştırma yönünde yoğun mesai harcanmıştır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü eliyle vatandaşlarımızın çeşitli sosyal ve ekonomik ihtiyaçları karşılanmıştır.

2015 yılında da İlimizin ekonomik, sosyal, kültürel yönden gelişimini hızlandırmak, tüm paydaşların katılımıyla ihtiyaçları tespit ederek çözüm yollarını ortaya koymak amacıyla bütün kesimlerle birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının başta Ülkemize, tüm Sivaslı hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve güven getirmesini, başarılarının daim olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyor, selam ve sevgiler sunuyorum.?

SALİH AYHAN; ?2015´TE YENİ YATIRIMLAR KAZANDIRMAK DİLEĞİYLE?

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, ?2014 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, yeni yılın özellikle İslam coğrafyasına, ülkemize ve ilimize huzur, barış, birlik ve beraberlik içerisinde hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

Özel İdare Genel Sekreteri Ayhan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ayhan mesajında, ?İlimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde bizlerle birlikte hareket eden, yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Ayhan şunları kaydetti:

?Sivas İl Özel İdaresi olarak, şehrin gelişmesi ve kalkınması noktasında birlik beraberlik içerisinde yapılan özverili çalışmalar ile 2014 yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Kırsal altyapı hizmetleri başta olmak üzere ilimizin; eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa, kültürden turizme, spordan sosyal hizmetlere kadar tüm alanlarda gelişimine katkı sağlayacak projelerin hayata geçirildiği 2014 yılını kurum olarak başarılı bir şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurum personelimizle mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığımız çalışmalar prestij projelerimizin hızlı ve zamanında, en sağlıklı şekilde yapılması, zamanın en iyi şekilde kullanılması İdaremiz adına sevindirici olan bir diğer husustur.

Yeni yılda da verimli çalışmalar ortaya koymak, yeni projeler üretmek, ilimize yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımızı dur durak bilmeden sürdüreceğiz. 2015 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkânlarına sahip Sivas`ımızı idare olarak 2015 yılında da yapacağımız çalışmalarla daha iyi noktalara taşımak istiyoruz.

Hedeflerimizden vazgeçmeden, sorunlara çözüm üreterek, engelleri aşarak yolumuza devam etmenin ve bunların yanı sıra yeni hedefler ortaya koyma mutluluğu ve gururu ile yeni bir yılı karşılıyoruz.?

ZİYA ŞAHİN; ?YENİ YIL İNSANLIĞA BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN?

AK Parti Sivas İl Başkanı Av. Ziya Şahin, ?Acı ve tatlı günleriyle birlikte bir yılı daha geride bıraktık. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha birlikte girmenin sevinci içerisindeyiz? dedi.

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti İl Başkanı Şahin, ?Yeni yılın başta Sivas´ımız için, ülkemize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini umut ediyor, mazlumun gözyaşının akmadığı, milletçe hepimizin yüreğini burkan acı hadiseler yaşanmamasını, refahın ve huzurun olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Siz değerli hemşerilerimizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum? dedi.

Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

?Her yeni yıl, Yeni ve Büyük Türkiye´nin inşasında bir tuğla daha koymamıza vesile olacaktır. Zira Sorunların aşılması, huzur ve güven dolu müreffeh bir Türkiye´de yaşama arzusunu birlikte paylaşan tüm Sivaslı kardeşlerimle beraber, geçmişin muhasebesini yaparak, yeni projeler ve değişimlerle, insanlarımızın yarına daha umutla bakabilmesini umut ediyor ve bekliyoruz.

Geçtiğimiz yıl içerisinde tüm teşkilatımızla birlikte, Sivas´ımızın elbirliğiyle gelişmesi ve kalkınması için her alanda bir adım daha ileri götürebilmenin telaşı ve gayreti içinde olduk. Siz değerli hemşerilerimizin bize verdiği sonsuz destek ve çalışmalarımızla, her geçen gün biraz daha artan ve ilk günkü heyecanı her zaman yaşayarak, aynı gayret ve çabayı fazlasıyla göstereceğimizden şüpheniz olmasın...

2014 yılı içerisinde vermiş olduğunuz destek ve güveni, yeni yılda da fazlasıyla sürdüreceğinizi biliyor ve inanıyoruz. Yeni yıla, yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, dünyada güçlü ve saygın bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, kardeşliğimizi bozmaya, yıpratmaya, çalışanlara karşı da hep birlikte göğüs gereceğiz.?

SERHAT ALBAYRAK; ?BİR YIL DAHA ACISIYLA TATLISIYLA GERİDE KALDI?

MHP Sivas İl Başkanı Av. Serhat Albayrak, ?Acısıyla tatlısıyla, hüznü ve coşkusuyla bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız? dedi.

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan MHP İl Başkanı Albayrak, ?2015´in küslüklerin azaldığı, kardeşliğin hâkim olduğu, üzerimizde şer hesap yapanların hüsrana uğradığı ve milletimiz için mutluluğun hüküm sürdüğü bir yıl olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum? dedi.

Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

?2014 yılında iyi niyetli duygular zedelenmiş, kardeşlik bağları koparılmak istenmiş ve her alanda cepheleşmenin oluşması için teşvik projeleri uygulanmıştır. Siyasete karanlık güçlerce yapılan müdahaleler, komplolarla, tezgâhlarla milli bilinç ve direnci kırmaya yönelik arayışlar 2014 yılında da kendine büyük bir yer edinmiştir.

Bütün bu olumsuz manzaraya rağmen, milletimizin 2015 yılıyla ilgili beslediği umut ve düşünü kurduğu güzel günler doğal olarak bir hayli fazladır. Dileğim yeni yılda barışın, kardeşliğin, refah ve huzurun sağlandığı ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olması; yeni başlangıçlar eşliğinde ve sıcak duygular altında milletimizin bir arada bulunmasıdır.

İnancım odur ki, Türk Milleti kendine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacak, tehdit ve tehlikeleri etkisiz kılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2015´in küslüklerin azaldığı, kardeşliğin hâkim olduğu, üzerimizde şer hesap yapanların hüsrana uğradığı ve milletimiz için mutluluğun hüküm sürdüğü bir yıl olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum.?

CHP İL BAŞKANVEKİLİ YILMAZ COŞKUN; ?HUKUKSUZLUKLARLA DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK?

CHP Sivas İl Başkanvekili Yılmaz Coşkun, ?Acı, hüzün ve hukuksuzlukla dolu 1 yılı daha geride bırakıyoruz. 12 yıllık AK Parti iktidara geldiği günden bu yana ötekileştirmeci anlayışıyla ülkemizi içte ve dışta karanlığa itmiş, çağdaş Cumhuriyetimizin temel anlayışı olan Yurtta sulh Cihanda sulh ilkesini yok etmiştir? dedi.

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, AK Parti iktidarını eleştiren CHP İl Başkanvekili yılmaz Coşkun, ?2015 yılının tüm insanlığa barış ve kardeşlik içerinde bir arada yaşamak dileğiyle yeni yılınızı kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım? dedi.

Coşkun mesajında şunları kaydetti:

?AK Parti iktidarı kendinden yana olmayan herkesi yok saymıştır. Ülkenin tüm kurumlarında haksız uygulamalar, atamalar ve torpil uygulamaları ayyuka çıkmıştır. Adalet sistemi çökertilerek toplumun hukuk güvencesi yok edilmiştir. Ülkemizde yolsuzluk meşru hale gelmiştir. Bu karanlık anlayış ülkede tüm muhalif seslere baskı yapmıştır. Aydınlar, yazarlar, gazeteciler, hâkimler, bilim adamları ve sivil toplum kuruluşları susturulmaya çalışılmıştır. Uludere`de, gezide insanlar katledilmiştir. İçeriği boş açılımlarla yurttaşlarımız ayrışmaya tabi tutulmuşlardır. Emekçiler yok sayılmış milyonlarca taşeron işçi köleleştirmeci anlayışla açlık sınırının altında yaşamaya mahkûm edilmiştir. Kadınlarımız her alanda ikinci plana yitilmiştir.

Bizler kurtuluşun ve kuruluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partililer olarak hiçbir baskı ve zulme boyun eğmeyeceğiz. Çağdaş Cumhuriyetimizin değerlerine sonuna kadar sahip çıkarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız.?

BEŞİR KÖKSAL; ?YENİ YILIMIZ KUTLU OLSUN?

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, esnaf ve sanatkârın ve Sivas halkının yeni yılını kutladı.

Yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan SESOB Başkanı Beşir Köksal, acısıyla tatlısıyla, sıkıntılarıyla 2014 yılını geride bıraktıklarını belirterek, ?İyisiyle kötüsüyle bir çalışma yılını daha geride bırakıyoruz. Esnaf ve sanatkârımızın da elbette sorun ve sıkıntıları var. Teşkilat olarak bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ilimizdeki ve ilçelerdeki Esnaf ve Sanatkârlarımızın sorunları ve sıkıntılarını gidermek için gayret göstermeye devam edeceğiz? dedi.

Köksal şunları kaydetti:

?Özellikle esnaf ve sanatkârımızın ekonomik sıkıntılarının azalması, rahat bir yaşam sürebilmesi için üretim girdilerinin mutlaka indirilmesi gerekmektedir.  Devletimiz her zaman esnaf ve sanatkârının koruyucusu ve destekleyicisi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının milletimize, ülkemiz ve tüm dünyaya barış, kardeşlik, mutluluk, huzur sağlık getirmesini diliyor, protokolümüzün, halkımızın, oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, esnafımızın ve basın kuruluşlarımızın yeni yılını kutluyorum.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!