USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MECNUN BAŞKAN İDDİALI

MECNUN BAŞKAN İDDİALI

MECNUN BAŞKAN İDDİALI
20-01-2015 17:46
Google News


İRADE / SPOR SERVİSİ

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligin ikinci yarısı için iddialı açıklamalarda bulundu.

Kulübün resmi sitesinde yer alan habere göre, Başkan Otyakmaz, Sivas’ta yayın bir kanalın spor programına telefonla bağlandı. Takımın 2. yarı kamp döneminin iyi geçtiğini söyleyen Otyakmaz, ‘Herkesin ayağı yere basıyor. Zaten iyi bir kadromuzun olduğunu her zaman söylüyoruz. Disiplinli bir şekilde çalıştı takımımız. Geçtiğimiz yılın Sivasspor’unu sahada görebileceğimizi düşünüyorum. İyi çalıştılar. Yeni transferlerle birlikte forma biraz zorlaştı’ dedi.

‘HAKKIMIZI YABANCIDAN YANA KULLANACAĞIZ’

Takımın 2. yarı kamp döneminin iyi geçtiğini söyleyen Otyakmaz; ‘kamp döneminde takımımız yi çalıştılar. Yeni transferlerle birlikte forma biraz zorlaştı. Bir transfer daha düşünüyoruz o da olursa transferi kapatacağız. Hakkımızı yabancıdan yana kullanacağız. Chrisantus’un Kıbrıs takımı ile görüşmeleri var. Olursa ayrılacak olmazsa kalacak’ dedi.

‘ÖNÜMÜZDE Kİ 1,5 YIL SİVASSPOR’UN ADI

MEDİCANA SİVASSPOR OLARAK GEÇECEK’

Medicana Sağlık Grubu ile yapılan isim sponsorluğu anlaşmasına da değinen Otyakmaz, 'Cumartesi günü federasyon yönetim kurulu toplantısına dilekçe ile başvurmuştum. Bu kabul gördü ve bu günden itibaren Sivasspor’un adı önümüzde ki 1,5 yıldan itibaren Medicana Sivasspor diye anılacak. 2 ay önce Erdal Sarılar ile Medicana’nın sahibi Hüseyin Beyle yemek organize etmiştik. Görüşmüştük fakat anlaşamamıştık. Bu konu daha sonra gündeme geldi. Bu sefer anlaşma sağladık. Önümüzde ki 1,5 yıl Sivasspor’un adı Medicana Sivasspor olarak geçecek. Medicana’ya da teşekkür ederiz duyarlı oldular. Onlar açısında da hayırlı oldu diye düşünüyorum. Perşembe günü imza töreni olacak. Ben de orada olacağım’ diye konuştu.

‘SİVASSPOR’UN ADI VE RENGİ ASLA DEĞİŞMEZ’

Sivasspor’un adının değişeceği yönünde ki haberlere inanamadığını kaydeden Otyakmaz, 'Böyle bir şeye nasıl inanıp yorum yaparlar inanamıyorum. Sivasspor’un isimi değişebilir mi? Futbolcusu, başkanı, yönetimi, stadı her şeyi değişebilir ama Sivas’ın değeri olan Sivasspor’un adı ve rengi asla değişmez' ifadesini kullandı.

‘GERÇEKTEN TARAFTARIMIZA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR’

İkinci yarıda ilk 5 maçın çok önemli olduğunun altını çizen Otyakmaz sözlerini şöyle tamamladı; ‘2 deplasmana çıkacağız. İçeriye Akhisar geliyor, sonra Konya deplasmanına gideceğiz ardından da Galatasaray geliyor. Bu 5 maç gerçekten çok önemli. Taraftarlarımız takıma ciddi anlamda güvendiğini ispat edecek şekilde destek vermeleri lazım ki itici güç olsun. Gerçekten taraftarımıza önemli görevler düşüyor.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!