USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SERGEN´DEN TARAFTARA ÇAĞRI; ?BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN?

SERGEN´DEN TARAFTARA ÇAĞRI; ?BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN?

SERGEN´DEN TARAFTARA ÇAĞRI; ?BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN?
02-02-2015 18:53
Google News


Yalçın; ‘Benim özel bir isteğim var, oda Sivasspor taraftarından. Bu takımı yalnız bırakmamalarını istiyorum. Bütün Sivas halkını bu haftaki Akhisar maçına inşallah bekliyoruz. Davet ediyoruz, onlarında yanımızda olmasını istiyoruz, bizi yalnız bırakmasınlar’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yarın sahasında Tuzlaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla başlayan Medicana Sivasspor'da, Teknik Direktör Sergen Yalçın, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ligin 18. haftasında evlerinde konuk edecekleri Akhisar Belediyespor maçı için taraftara çağrıda bulunan Yalçın, kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Sergen Yalçın, transfer döneminin kapatılmasına ilişkin açıklamalarda bulunarak, transferi kapattıklarını vurguladı.

‘KADRO BİZİM İÇİN YETERLİ’

Mevcut kadronun yeterli olduğunu dile getiren Teknik Direktör Yalçın; ‘Transferi kapattık, daha oyuncu almayacağız. Kadronun bizim için yeterli olduğunu düşünüyoruz hem yönetim olarak hem teknik ekip olarak. Sezon sonun kadar bu kadroyla devam edeceğiz’.

‘PUAN CETVELİNDE ARZU ETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ’

Gaziantep ile yaptıkları kupa ve lig maçlarını değerlendiren Sergen Yalçın, Gaziantep maçı öncesinde puan cetvelinde arzu edilmeyen yerde olduğunu ifade ederek şunları kaydetti; ‘Gaziantep’te çok zor müsabakalar oynadık. Hem iki maç arka arkaya olması, hem de zeminin çok ağır olması oyunun çok zor şekle dönmesine sebep oldu. Puan cetvelinde arzu ettiğimiz yerde değiliz. Puan olarak aşağıdayız ve mutlaka kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Öncelikle hem kupada hem ligde inanılmaz mücadeleden çok özverili oynayan oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir maç kazandık. Gelecek adına bizi ümitlendiren, bundan sonraki müsabakalarda da daha iyi olacağını gösteren bir maçtı bizim için. Çok etkili oynadık ve rakipten çok üstün oynadık. 11’e 11’kende çok üstündük 11’e 10’ken zaten çok farklı bir oyun oldu. Benim için en sevindirici tarafı geriye düştükten sonra oyuncularımın oyundan kopmaması, oyunu çevirmek adına inanılmaz mücadele göstermesiydi. Bu tabi biraz da oyuncuların puan cetveline isyan etmesinden dolayı da olabilir. Çünkü arzu ettiğimiz yerde değiliz’ dedi.

‘KAZANDIKÇA MUTLU OLUYORUZ’

Maç kazancıkça mutlu olduklarını belirten, Yalçın; ‘Yavaş yavaş seviyeyi yükselteceğiz, motivasyonumuzu yükselteceğiz. Kazanıyoruz, kazandıkça mutlu oluyoruz ve moralimiz düzeliyor. Daha iyi hissediyoruz kendimizi. İnşallah bundan sonraki skorlarda Sivasspor’un istediği şekilde olur ve mutlu bir şekilde devam ederiz’ ifadelerini kullandı.

‘TUZLA MAÇI ÖNEMSİZ BİR MAÇ’

Teknik Direktör Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Tuzlaspor ile oynayacakları maçta puanın kendileri açısından önemli olmadığını ifade ederek; ‘Bizim için bir kupa maçı var önümüzde. Önemsiz ve puan olarak çok önemi olmayan bir müsabaka. Ama iki kadro halinde oynamaya çalışıyoruz bütün maçlarda. Bu maçta da genelde çok sakatlıktan çıkmış, hazır olmayan oyuncularımızla biraz daha fazla sahada olacağız. Ama hazır olmayan oyuncu yok. Utaka çalışıyor, Aydın’ı kazanmaya çalışıyoruz. Sakatlıktan çıkıp oynamayan oyuncularımız var bunlara maç kondisyonu kazandırmaya çalışıyoruz kupa için.’

‘AKHİSAR MAÇI ZOR OLACAK’

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hafta sonu evlerinde konuk edecekleri Akhisar maçına değinerek; ‘Akhisar Belediyespor maçı bizim için 6 puan değerinde bir müsabaka. Kolay bir maç olmayacak. Bu ligde şunu gördük, içeride ve dışarıda oynanan müsabakalar fark etmiyor hepsi zor’ ifadelerini kullandı.

‘BU TAKIMI YALNIZ BIRAKMASINLAR’

Taraftara bir mesaj veren Yalçın, taraftarın takımı yalnız bırakmamalarını isteyerek; ‘Benim özel bir isteğim var. Oda Sivasspor taraftarından. Bu takımı yalnız bırakmamalarını istiyorum. Ligde şuan ki pozisyonumuzda, şuan ki puan cetvelinde arzu ve istek anlamında inanılmaz mücadele eden bir diriliş yapmaya çalışan oyuncu grubuna taraftarımız destek olmalı. Bütün Sivas halkını bu haftaki Akhisar maçına inşallah bekliyoruz. Davet ediyoruz, onlarında yanımızda olmasını istiyoruz’ diye konuştu.

ANTRENMAN

Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, koşuyla başladı. Gaziantepspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan futbolcuların diğer oyunculardan ayrı koştuğu antrenman, izinli olan Ümit Kurt, Aydın Karabulut ve Ertuğrul Taşkıran'dan yoksun gerçekleştirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!