USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İlk Resmi Başvuru Kuru´dan?

İlk Resmi Başvuru Kuru´dan?

İlk Resmi Başvuru Kuru´dan?
17-02-2015 00:40
Google News


İlk resmi başvuruyu yapan Kuru, ‘Müracaatımızı ve münacatımızı Rabbimize yaptık ve AK Parti’ye de bugün başvuru formumuzu teslim ediyoruz. Allah hepimiz için hayırlı uğurlu etsin. Allah hepimizin yolunu açık etsin’ dedi.

MUSTAFA IŞIK

AK Parti eski İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru, AK Parti’den Sivas Milletvekili aday adaylığını açıkladı. AK Parti’de en uzun süre İl Başkanlığı görevinde bulunan Kuru, ‘Müracaatımızı ve münacatımızı Rabbimize yaptık ve AK Parti’ye de bugün başvuru formumuzu teslim ediyoruz. Allah hepimiz için hayırlı uğurlu etsin. Allah hepimizin yolunu açık etsin’ dedi.

AK Parti’de İl Başkanlığı döneminde büyük hizmetlere imza atan ve geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerde de Belediye Başkanlığı’na aday olan Av. Burhanettin Kuru, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti’ye ilk resmi başvuruyu yapan isim olan Av. Burhanettin Kuru, ‘Hizmet için kararlılık lazım, hizmet için aşk lazım, hizmet için şevk lazım. Eğer ki aşk yoksa sevgi yoksa hizmet etmeniz mümkün değil. Biz hizmet süremiz boyunca bugüne kadar hep bu aşkla, hep bu azimle ve kararlılıkla hizmet çabası içerisinde olduk ve inşallah bundan sonraki süreçte de bu azim ve kararlılıkla bu aşkla, bu şevkle bu şehrin güzel insanlarına, yiğidolara hizmet etmek için yeni dönemde de Milletvekili aday adaylığı başvurumu bugün yapmış bulunuyorum’ dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı Av. Burhanettin Kuru basın toplantısında şunları kaydetti:

‘Öncelikle yeni seçilen İl Başkanımız ve yönetimini tebrik etmek istiyorum. İnşallah partimize hayırlı hizmetler vereceklerdir. Tabii ki yeni bir süreç başlıyor. 7 Haziran 2015 genel seçimleri ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimler yeni bir heyecandır, yeni bir doğuştur. İnşallah bu heyecanı, bu yenilenmeyi, bu doğuşu Türkiye’miz, öncesinde olduğu gibi bu seçimlerde de yine tekrarlayacaktır ve Sivas’ımız içinde inşallah hayırlı neticeler alacaktır.

Av. Burhanettin Kuru olarak, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Sivas İl teşkilatında hemen hemen her kademesinde görevler aldım ve en nihayetinde 2009-2014 yılları arasında AK Parti Sivas İl Başkanı olarak partime, teşkilatıma ve şehrime hizmet etme çabası içerisinde oldum. Şükürler olsun ki görev süremiz neticelendiğinde geride gerçekten de olumlu izlenimler bıraktığımızı fark ettik. Allah’a şükürler olsun bunun için hamd ediyoruz, görevler gelir geçer. Süreler dolar ancak bıraktığınız iz ve hatıralar önemlidir. Bu noktada huzur içerisindeyiz. Tabii ki görev süremiz içerisinde 5 yıl boyunca Sayın Bakanımızla, Milletvekillerimizle, teşkilatımızın bütün mensuplarıyla, Sivil Topluk Kuruluşlarıyla birlikte şehrimizin problemlerinin çözümü için çaba sarf ettik ve birçok konuda da başarı elde ettiğimiz kanaatindeyiz. Tabi ki yeterli değil. Sivas daha fazlasına layık, ancak gelinen nokta gerçekten bizler için sevindirici… Ben Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Teşkilatımın bütün mensuplarına teşekkür etmek istiyorum. Yıllardır bu partiyi omuzladılar, yıllardır şehrimize hizmet ediyorlar. Allah hepsinden razı olsun.’

‘Bu şehir bizim şehrimiz’ diyen Kuru, ‘Bu şehrin güzel insanları bizim insanlarımız. Bu şehrin güzel insanlarının Sivas’ta huzur, mutluluk ve refah içerisinde yaşayabilmesi için bugüne kadar siyaset yaptık ve bundan sonra da inşallah yapmaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Yoğun katılımla aday adaylığını açıklayan Kuru sözlerini şöyle tamamladı:

‘Hizmet için kararlılık lazım, hizmet için aşk lazım, hizmet için şevk lazım. Eğer ki aşk yoksa sevgi yoksa hizmet etmeniz mümkün değil. Biz hizmet süremiz boyunca bugüne kadar hep bu aşkla, hep bu azimle ve kararlılıkla hizmet çabası içerisinde olduk ve inşallah bundan sonraki süreçte de bu azim ve kararlılıkla bu aşkla, bu şevkle bu şehrin güzel insanlarına, yiğidolara hizmet etmek için yeni dönemde de Milletvekili aday adaylığı başvurumu bugün yapmış bulunuyorum.

Ve bu zamana kadar partimize yapılan ilk resmi aday adaylığı başvurusudur. İnşallah şehrimiz için, ülkemiz için, bizler için, teşkilatımız için hayırlı olur diyorum. Tabii ki hizmet tek başına yapılacak bir şey değil, bu bir ekip işidir. Bu bir kadro işidir. AK Parti yeni dönemde de 5 kişilik aday kadrosunu oluşturacak. Sonrasında seçimlere girecek. Ve seçilen arkadaşlarımızla birlikte İl Başkanımız, ilçe teşkilatlarımız, teşkilatımızın her kademesi, Belediye Başkanlığımız, bürokrasimiz Sivas’a hizmet etmeye devam edecektir. Bu hizmet kervanında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bizde yer almak istiyoruz. Rabbim hayırlısını nasip etsin.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!