USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Bayrağı Daha Yükseğe Çıkaracağız?

?Bayrağı Daha Yükseğe Çıkaracağız?

?Bayrağı Daha Yükseğe Çıkaracağız?
17-02-2015 00:43
Google News


AK Parti İl teşkilatında basın toplantısı düzenleyerek, Milletvekili aday adaylığını açıklayan Halil İbrahim Karademir, ‘Milletin duasını ve Allah’ın rızasını kazanmak için çıktık bu yola. Biz sefere çıktık zafer, Allah’tandır. Evet, bu bir bayrak yarışıdır. Bizim bu bayrağı daha yükseklere çıkartacağımıza inancımız tamdır. Sivas’ta yaptığımız hizmetler, yapacaklarımızın da teminatıdır’ dedi.

SERCAN ÇETİNEL

7 Haziran genel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte ilimizde siyasi hareketlilik de başladı. Halil İbrahim Karademir, AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Karademir, ‘Yapmış olduğumuz aday adayı açıklamamızın Milletimize, Şehrimize ve Şahsımıza hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

AK Parti İl Teşkilatı binasında bir basın toplantısı düzenleyen Karademir, ‘Öncelikle Cuma günü, Sayın Başbakanımız ve bakanlarımızın katılımı ile gerçekleştirilen, Sivas İl Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Önceki yönetimlerde emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni seçilen arkadaşlarıma tebrik ve başarılar diliyorum’ dedi.

Türkiye’nin 30 Mart seçimleri ile beraber yeni bir döneme girdiğini kaydeden Karademir, ‘Tarihi bir dönemecin de arifesindedir. Yeni Türkiye’nin, yeniden inşası ve ihyası hareketi başlamıştır. AK Parti, artık sadece bir parti değil, aynı zamanda siyasi bir hareket haline dönüşmüştür’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Sivas Milletvekili aday adaylığını duyuran Halil İbrahim Karademir, ‘Aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyor ve desteklerinizi istiyorum. Milletin duasını ve Allah’ın rızasını kazanmak için çıktık bu yola. Biz sefere çıktık zafer, Allah’tandır. Evet, bu bir bayrak yarışıdır. Bizim bu bayrağı daha yükseklere çıkartacağımıza inancımız tamdır. Sivas’ta yaptığımız hizmetler, yapacaklarımızın da teminatıdır’ ifadelerini kullandı.

Bu vesileyle aday adayı olacak herkese başarılar dilediğini de vurgulayan Karademir şöyle devam etti:

‘Bizleri temsil eden kişilerin, Sivas’ın dertleri ile dertlenen, sokaklarında gezen, Sivas’ta yaşayan, sevinciyle sevinen, üzüntüsüyle üzülen insanlar olması elbette ki, hepimizin isteğidir. Beni yakinen tanıyorlar. İçinizden gelen bir kardeşinizim. Sivas’ta doğdum Sivas’ta yaşıyorum ve Sivas’ta yaşayacağım. Sivas Belediyesindeki çalışmalarımız, ticaret ve sanayideki faaliyetlerimiz, Sivasspor ve spora yaptığımız katkılar, sivil toplum, vakıf ve hayır kuruluşlarındaki çalışmalarımız ve' diğerleri olmak üzere birçok alanda hizmetlerimiz olmuştur. Bundan sonra da elimizden geldiğince Sivas’ımız ve halkımız için çalışmaya devam edeceğim. Dağıtılan broşürde özgeçmişim ayrıntılı bir şekilde bulunmaktadır.

Sivas’ı dışarıdan takip eden değil, bizzat iyi gününde ve kötü gününde beraber yaşayan bir kardeşinizim. Sivas’ta yaşayanlar olarak, seçeceğimiz milletvekilleri dört yıl sonra Sivas’tan ayrılan insanlar olmamalıdır. Önceki dönemlerde seçilen milletvekillerinden, kaç tanesi Sivas’ta yaşıyoruz sormalıyız? Bizim başka Sivas’ımız yok. Sivas, sen büyüksün ve büyük düşün.’

Geride bıraktığımız bir yıllık süreçte çok büyük değişiklikler yaşandığını ifade eden Karademir, ‘Milletimiz ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçmiş, akabinde AK Parti Genel Başkan ve yeni Başbakanı’nı seçerek dünyaya çok güçlü mesajlar vermiştir. Dış güçlerin ve içerdeki işbirlikçilerin oyunlarına rağmen, Yeniden Büyük Türkiye’ye doğru yürüyüşümüz devam etmektedir. Bizlere düşen, bu kutlu davaya elimizden geldiğince katkıda bulunmak ve bu hareketin bir ucundan tutmaktır’ dedi.

Karademir sözlerini şöyle tamamladı:

‘Yeni Türkiye’de ise, milletimize yakışır ileri bir anayasa, çözüm sürecinin olumlu olarak sonuçlandırılması, ekonomik gelişmenin halka yayılması, başkanlık sisteminin işler hale getirilmesi ve paralel yapı ile mücadelenin devam ettirilmesi hepimizin önceliği olacaktır.

Ziya Şahin Bey’in yeniden İl Başkanı seçilmesiyle beraber, Sivas için de yeni bir dönemin başlayacağına inanıyorum. Evet, Sivas’ta yeni bir dönem başlamalıdır. Büyüyen Yeni Türkiye’de, huzur içerisinde gelişen, daha güçlü bir Sivas olmalıdır. Çünkü tarihte ki Sivas, Türkiye’nin mihenk taşıdır. Selçuklunun başkenti, Osmanlı’nın eyalet şehri, Cumhuriyetin kurulduğu il, âlimlerin ve ilmin merkezi olan Sultan Şehir’dir.

Önümüzdeki 2015-2019 yılları, ülkemizde seçimlerin olmadığı ve gelişmelerin çok daha güçlü olacağı yıllar olacaktır. Ülkemiz gelişmiş ilk on ekonomi arasında olmayı hedef seçmiştir. Sultan Şehir Sivas’ta, Türkiye’de gelişmiş iller arasında yerini almalıdır.

Sivas İl Kongresinde, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Bey’in taahhüt ettiği vaatler elbette çok önemli ve kayda değerdir. Sivaslılar olarak bizlere düşen, bir ve beraber olarak bu vaatleri takip etmek ve yapılmasını sağlamaktır.

AK Parti iktidarları ülkemiz içinde ve Sivas için bir fırsattır, bunu boşa harcama lüksümüz olmamalıdır. Sivas bu seçimde kendi kaderini belirleyecektir. Kendi geleceğini başkalarına bırakmamalıdır ve kendisi karar vermelidir. Aksi halde büyüyen Yeni Türkiye’de, küçülen bir Sivas kalmaya mahkûm oluruz.

Bu duygu ve düşüncelerle konuşmama son verirken, yapılacak olan bu seçimin ve sürecin, hakkımızda hayırlara vesile olmasını diliyorum. Toplantımızı teşrif ederek bizleri onurlandıran dost ve arkadaşlarıma, basın mensuplarına teşekkür ediyor, dualarınızı, desteklerinizi talep ediyorum. Bu kutlu yolda, Allah’tan yar ve yardımcımız olması dileklerimle, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle ile selamlıyorum.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!