USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

STK´lar Sivas´ta Yaşayan Aday İstedi

STK´lar Sivas´ta Yaşayan Aday İstedi

STK´lar Sivas´ta Yaşayan Aday İstedi
26-02-2015 17:27
Google News


HABER MERKEZİ

AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı Avukat Muharrem Eliş Sivil Toplum Kuruluşlarıyla öğretmenevinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Aday adaylığı süreci içerisinde Sivas’ta sivil toplum kuruluşları ile biraraya gelerek görüşlerini alan AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı Muharrem Eliş, sivil toplum örgütlerinin Sivas’ta büyük bir güç olduğunu ifade ederek, ‘Biz hizmet yarışında çıktığımız bu yolda herkesle, her kesimle bir araya gelip görüş alışverişinde bulunup Sivas’ın ortak sorunlarının çözümü noktasında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Bu nedenle STK’ların görüşleri ya da önerileri bizim için çok önemlidir’ dedi.

Milletvekili aday adaylığı sürecinde Avukat Muharrem Eliş’e başarılar dileyen STK temsilcileri, ‘Biz Sivas’ta yaşayan ve Sivas’ta ikamet eden aday adaylarının listeye girmesini istiyor ve bu yönde de tüm görüşlerimizi açıklıkla belirtmekten çekinmiyoruz. Avukat Muharrem Eliş’te Sivas’ta ikamet eden ve Sivas’ın sorunlarını vakıf olan bir kardeşimiz. STK temsilcileri olarak Avukat Muharrem Eliş’e çıktığı yolda başarılar diliyor ve Sivas’ta ikamet eden ve Sivas’ın sorunlarını iyi bildiğine inandığımız isimlerin mecliste Sivas’ı temsil etmelerini istiyoruz. Ayrıca Sivas dışında bulunan bürokrat ve diğer hemşehrilerimizin Sivas dışında temsil etmelerini ve Sivas dışındaki gücümüzü bir kat daha artırmalarını bekliyoruz’ dediler.

Toplantı sonrası STK temsilcileri Sivas’ın sorunlarının ve çözüm önerilerinin yer aldığı dosyayı Avukat Muharrem Eliş’e verdiler.

ELİŞ İLÇE ZİYARETLERİNE DURMAKSIZIN SÜRDÜRÜYOR

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayarak çalışmalara hız kazan Avukat Muharrem Eliş seçim çalışmaları kapsamında il merkezinin yanısıra ilçeleri de ziyaret ederek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuyor.

Ziyaretler kapsamında ilk gün Hafik ilçesine geçen Eliş burada Ak parti İlçe teşkilatı, Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla bir araya geldi. Hafik ilçesinin ardından Zara’ya geçen Avukat Muharrem Eliş coşkulu bir grup tarafından karşılandı. Burada da ilçe teşkilatı başta olmak üzere çok sayıda vatandaşla sohbet etme imkanı buldu. Zara ilçesinde ziyaretlerini tamamlayan Eliş daha sonra İmranlı İlçesine geçti. İmranlı ilçesinde de bir dizi temaslarda bulunan Eliş son olarak Doğanşar ilçesini ziyaret etti. 

İlçe ziyaretleri kapsamında ikinci gün Şarkışla ilçesine geçen Eliş, buradaki temaslarının ardından Kangal ilçesine geçerek ilçe halkı ile biraraya geldi. Daha sonra Gemerek ilçesine geçerek ilçe teşkilatı ile biraraya gelen Eliş esnaf ziyaretlerinin ardından Sivas’a döndü.

İlçe gezileri sonrası açıklama da bulunan AK Parti Sivas milletvekili aday adayı Avukat Muharrem Eliş, Sivas'ın sorunlarının tespiti ile bu sorunların çözümü noktasında herkesin ve herkesimin görüşlerini aldıklarını ifade ederek, 'Seçim çalışmalarımız kapsamında ilçelerimizi de ziyaret ederek Sivas'ta çalınmadık kapı, ulaşılmadık nokta bırakmıyoruz' dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı Avukat Muharrem Eliş,  'Sivas'ın sorunlarına vakıf olan ve bu sorunların çözüme kavuşması ve yetkililere ulaşılması noktasında birçok sivil toplum örgütü, dernek ve diğer oluşumlarda yer alan bir kişi olarak Sivas'a hizmet noktasında her zaman aktif olarak görev aldım. Sivas'ta ikamet eden ve Sivas'ın sorunlarına vakıf olan bir kişi olarak Sivas'a hizmet için çıktığımız yolda herkesin, her kesimin desteğini ve dualarını alarak milletimize, Sivas'ımıza hizmet için gece-gündüz demeden çalışacağız. Seçim süresi boyunca birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir seçim çalışması yürüterek, kimseyi kırmadan, kimseye zarar vermeden, milletimize hizmet için tüm gücümüzü, birikimimizi ortaya koyacağız. Bu çalışmalarda sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar başta olmak üzere ilçelerimizi de ziyaret ederek ilçe teşkilatlarımız, vatandaşlarımız, esnaflarımızı da ziyaret ederek onlarında görüşlerini ve önerilerini alıyoruz' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!