USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mülakat sonrası tempo artırdı

Mülakat sonrası tempo artırdı

Mülakat sonrası tempo artırdı
13-03-2015 13:38
Google News


HABER MERKEZİ
Sivas'a döndükten sonra medya ziyaretinde basın organlarına ziyaretler düzenleyen Dr. İbrahim Coşkun gazetemizi de ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulundu.
8 Mart Pazar günü Sivas Meydanı'nda Sivaslılarla Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak üzere açtığı stantta hemşerileriyle bir araya gelen Dr. İbrahim Coşkun, kendisine destek için meydana gelen Genç yiğidolar ile Sivasspor maçını izledi. Dr. Coşkun, ertesi gün Ankara'da yapılacak mülakat için, kendisine duaları ile destek veren hemşerilerinden aldığı enerjiyle gece Ankara'ya yolculuk ettiğini söyledi. Ankara'daki mülakatın gayet sıcak bir ortamda gerçekleştiğini söyleyen Coşkun, daha çok, oldukça kuvvetli olan CV'si üzerinde durulduğunu belirtti. Temayülden sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir programa katılmak için iki günlüğüne gittiği İstanbul'dan döndükten sonra da bir heyecanla, daha hızlı bir tempoyla çalıştığını söyleyen Coşkun, mülakatın da kendisine ayrı bir ivme kazandırdığını dile getirerek; ‘Bundan sonraki süreçte kamuoyuna yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.  Allah'ın izniyle, sıkılmadık el, göz göze gelmediğimiz yüz, girmediğimiz kalp bırakmayacağız. Amacımız Sivas'ta yaşayan herkese ulaşabilmek, herkesin sevgisini kazanmış olarak, onların dualarıyla adaylık listesinde hayırlısıyla yer alarak Sivas’ımızı mecliste en iyi şekilde temsil, etmektir’ dedi.
Çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yapan Coşkun, Çorapçı Hanı'ndaki zanaatkârlarımızdan olan bakır ve oyma ustalarımızla mahalle muhtarını ziyaret etti. Sivas'ın şimdiye kadar sahip çıkılmamış nice zenginliklere ve değerlere sahip olduğunu bir kez daha yakından görmüş olduğunu ifade ederek,  yeterince tanıtıldığında Türkiye’de ve Dünya çapında ses getirecek eserler üreteceklerine gönülden inandığını, zanaatkarlarımıza gereken değerin verilmesi sanatlarının devam etmesinin sağlanması gerektiğini vurguladı.
12 Mart'ın İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yıl dönümü olmasına da değinen Dr. İbrahim Coşkun, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; ‘Mehmet Akif Ersoy'un millî ve ulvî bir şuurla, bu milletin ruh kökünü temsil edip, gönlünden kalemine kan çekerek yazdığı ebedî mısraların, TBMM'de İstiklâl Marşımız olarak kabul edilmesinin yıldönümü vesilesiyle, Millî Şairimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz ve '' Bu Ezanların Şehadetlerinin, Dinin Temeli Olduğunu'' unutmadığımızı ve ''Yurdumuzun Üstünde Ebedî İnleyeceğimizi'' belirtiyoruz. Allah Herbirimize Onun Taşıdığı Hassasiyeti, Şuuru ve Dik Duruşu Nasip Eylesin’ diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!