USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Herkes Haddini Bilsin!

Herkes Haddini Bilsin!

Herkes Haddini Bilsin!
10-04-2015 23:22
Google News


AK Parti Milletvekili adaylarının bu yola sadece hizmet için çıktıklarını belirten Toraman, ‘Diğer siyasi partilerimizin il başkanları, ilçe başkanları kendi adaylarını anlatsınlar. Onlar kendi adaylarıyla ilgili çalışma yapsınlar. Biz kendi adaylarımızı bugüne kadarki bütün seçimlerde anlattığımız gibi bundan sonra da anlatmaya devam edeceğiz ve bizim adaylarımızın inşallah 5’i birden seçilerek, önümüzdeki süreçte parlamentoda yerini alacaklar ve Sivas’ımıza hizmet edecekler’ dedi.

HAYRULLAH AĞKAŞ

AK Parti İl Genel Meclis üyesi Murat Toraman, ilimizdeki diğer siyasi parti temsilcilerine ateş püskürdü. İl Başkanları ve İlçe Başkanlarına seslenen Toraman, ‘Diğer partilerin il başkanları ve ilçe başkanları kendi adaylarını anlatsınlar. Bizim adaylarımızı biz anlatmaya zaten yeteriz. Biz onların özelliklerini, biz onların güzelliklerini anlatmaya yeteriz. Bugüne kadar olduğu gibi biz kendimizi anlatacağız. Onlardan rica ediyorum kendilerini anlatsınlar’ dedi.

İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarının son oturumunda gündem dışı söz alan eski Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, ilimizdeki diğer siyasi parti yetkililerini eleştirdi.

Bazı parti etkililerinin AK Parti Milletvekili adayları üzerinden siyaset yaptığını kaydeden Toraman, ‘Biz kendi adaylarımızı bugüne kadarki bütün seçimlerde anlattığımız gibi bundan sonra da anlatmaya devam edeceğiz ve bizim adaylarımızın inşallah 5’i birden seçilerek, önümüzdeki süreçte parlamentoda yerini alacaklar ve Sivas’ımıza hizmet edecekler’ ifadelerini kullandı.

Diğer parti temsilcilerinin bu şekilde gülünç duruma düştüklerini belirten Toraman, ‘Son bir haftalık süreçte Milletvekili adaylarımızla alakalı ve diğer siyasi partilerin adaylarıyla alakalı kamuoyunda özellikle siyasi temsilci olarak diğer siyasi partilerde görev yapan il başkanları, ilçe başkanları ve seçilmiş insanların adaylarla alakalı yapmış olduğu yorumlar üzerine söz aldım’ şeklinde konuştu.

Toraman şöyle devam etti:

‘AK Partimizin bugüne kadar 13 yıllık iktidarı sürecinde ortaya koymuş olduğu hizmetleri hep beraber müşahede ediyoruz, yaşıyoruz. İktidar ve muhalefet bunu herkes takdirle karşılıyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi yok. Bunu bizler bu süreçte hep birlikte gördük ve yaşadık.

Tabi son süreçte bugüne kadar hizmet eden partimizde özellikle şuanda Milletvekilliği yapan sayın Bakanımız İsmet Yılmaz, Milletvekillerimiz Mesude Nursuna Memecan, Ali Turan ve Hilmi Bilgin bugüne kadar çok güzel hizmetler gerçekleştirmişlerdir ve Sivas’a çok büyük katkılar sağlamışlardır. Önümüzdeki süreçte de yine Sivas’ımıza Sayın Bakanımızın öncülüğünde oluşturulmuş olan ve bugün kesinleşecek olan listeyle sayın Bakanımız İsmet Yılmaz, Milletvekili adayımız Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Adem Yıldırım ve Yalçın Özdemir inşallah önümüzdeki süreçte Sivas’ımıza hizmet edecektir.’

‘BU YOLA HİZMET

İÇİN ÇIKTIK’

AK Parti Milletvekili adaylarının sadece hizmet için bu yola çıktıklarına değinen İl Genel Meclis üyesi Toraman, şöyle devam etti:

‘Bizim Milletvekili adaylarımız seçilmek için aday yapılırlar. Hiç kimsenin farklı bir beklentisi, hiç kimsenin farklı bir amacı asla olmaz. Bugün müşahede ettiğimiz durum açıkça şunu gösteriyor. Adaylarımız gerçekten kaliteli adaylardır. Siyasi parti İl başkanları, siyasi parti ilçe başkanları kendi listelerini anlatmak yerine bizim Milletvekili adaylarımızla uğraşmaktadır. Bu gerçekten onlar için gülünç bir durumdur. Biz siyasi parti olarak hizmetlerimizle, yaptıklarımızla bugüne kadar Türkiye’ye kattığımız, eklediğimiz yeni hizmetlerle gündemde olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.’

İlimizdeki diğer siyasi partilerin il başkanları ve ilçe başkanlarından ricada bulunan Toraman, ‘Benim ricam şudur ki; diğer siyasi partilerimizin il başkanları, ilçe başkanları kendi adaylarını anlatsınlar. Onlar kendi adaylarıyla ilgili çalışma yapsınlar. Biz kendi adaylarımızı bugüne kadarki bütün seçimlerde anlattığımız gibi bundan sonra da anlatmaya devam edeceğiz ve bizim adaylarımızın inşallah 5’i birden seçilerek, önümüzdeki süreçte parlamentoda yerini alacaklar ve Sivas’ımıza hizmet edecekler. Sivas’a yeni şeyler nasıl katılabilir, bunun mücadelesini verecekler. Bizim bugüne kadar hizmet eden bütün milletvekillerimiz ve ondan önceki seçilmiş olan görev yapmış milletvekillerimiz Sivas’ımıza katkı sağlamışlardır. Yeni Milletvekillerimiz de Sivas’ımıza katkılar sağlayacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ şeklinde konuştu.

‘BÜTÜN ÇABAMIZI

ORTAYA KOYACAĞIZ’

AK Parti teşkilatları olarak 7 Haziran seçimlerinde Sivas’ın Ankara’da 5 Milletvekiliyle temsil edilebilmesi için bütün gayretleriyle çalışacaklarını belirten Toraman sözlerini şöyle sonlandırdı:

‘Tabi geride bıraktığımız süreçte partimizde 49 aday adayımız ile birlikte biz bir hizmet serüvenini atlattık ve bugün 5 tane yeni adayımızla birlikte bu süreci tamamladık. Tamamladığımız bu sürecin ardından kimsenin şüphesi olmasın ki AK Parti’de hizmetler gelip geçici olarak görülmez. Biz görevleri gelip geçici olarak görüyoruz ve 49 aday adayımızla birlikte 5 tane adayımızla birlikte sahada olacağız. Burada İl Genel Meclisi üyelerimizle birlikte, Belediye Meclis üyelerimizle birlikte, teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız ve önümüzdeki süreçte 49 aday adayı ve 5 adayımızla birlikte Sivas’ın Ankara’da 5 Milletvekili ile temsil edilmesi için ortaya bütün çabalarımızı koyacağız.

Kimsenin şüphesi olmasın ki AK Parti bugüne kadar vermiş olduğu bütün sözleri tutmuştur, söz vermeden de birçok hizmeti yerine getirmiştir. Önümüzde Yeni Türkiye hedefi vardır. Önümüzde yeni anayasa hedefi vardır. Bu yeni Anayasa’yı AK Parti’nin yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Biz bunun için bu görevlere talip oluyoruz ve bunun için seçiliyoruz. Tekrar çağrımı yineliyorum, rica ediyorum. Diğer partilerin il başkanları ve ilçe başkanları kendi adaylarını anlatsınlar. Bizim adaylarımızı biz anlatmaya zaten yeteriz. Biz onların özelliklerini, biz onların güzelliklerini anlatmaya yeteriz. Bugüne kadar olduğu gibi biz kendimizi anlatacağız. Onlardan rica ediyorum kendilerini anlatsınlar.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!