USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVAS HIZLI ADIMLARLA KALKINACAK

SİVAS HIZLI ADIMLARLA KALKINACAK

SİVAS HIZLI ADIMLARLA KALKINACAK
18-04-2015 02:27
Google News


AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, yarın gerçekleştirilecek milletvekili aday tanıtım toplantısı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 25 Nisan’da gerçekleştireceği Sivas mitingi ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sivas’a büyük önem verdiğini ve miting ile 2 ay içerisinde Sivas’a üçüncü kez gelmiş olacağını belirten Şahin, ‘Başbakanımızın hem 13 Şubat’ta verdiği müjdelerin teyidi hem de Sivas halkına yeni müjdeler vermesi bakımından güzel bir miting olacak’ dedi.

ERSAN ARSLAN

AK Parti’de milletvekili aday tanıtım toplantısı yarın gerçekleştirilecek. ‘Sivas Adayları ile Buluşuyor’ sloganı ile Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantıda, Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Sivas Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas Milletvekili Adayları Selim Dursun, Âdem Yıldırım ve Yalçın Özdemir partililerle buluşacak. Saat: saat:13.30’da gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısına partililerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, yarın gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 25 Nisan’da gerçekleştireceği Sivas mitingine ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

‘ADAYLARIMIZ SİVAS

HALKI İLE BULUŞACAK’

AK Parti Sivas Milletvekili Adaylarının yarın gerçekleştirilecek tanıtım toplantısında Sivaslılarla buluşacağını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, adayların şuanda ilçe ve il merkezinde seçim çalışmalarının sürdürdüğünü, bundan sonraki süreçte bu çalışmaların daha yoğun bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Şahin; ‘Ayın 15’inde Ankara’da Genel Başkanımız ve Başbakanımızın huzurunda Türkiye genelinde aday tanıtım toplantımızı yaptık ve seçim beyannamesi açıklandı. Şimdi de Sivas’ta milletvekili adaylarımızı tanıtacağız. Milletvekili adaylarımızdan ikisi devam ediyor. Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz ve Sayın Milletvekilimiz Hilmi Bilgin. 3 adayımız ise yeni. Milletvekili Adayımız Âdem Yıldırım geçen dönem 5. Sıra milletvekili adayı, 3. Sıra adayımız Selim Dursun ve 5. Sıra adayımız Yalçın Özdemir de yeni adaylarımız oldu. Yalçın Özdemir 1999’da Anavatan Partisi’nden Sivas milletvekilliği adaylığı var. Dolayısıyla Pazar günü adaylarımızla Sivas halkının huzuruna çıkacağız.

Şuanda milletvekili adaylarımız il merkezi ve ilçelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Bundan sonraki süreçte daha yoğun bir tempo ile bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz.’ İfadelerini kullandı.

‘SİVAS HIZLI ADIMLARLA

KALKINACAK’

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 25 Nisan’da Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği mitinge de değinen Şahin, Başbakan Davutoğlu’nun Sivas’a büyük değer verdiğini ve bu mitingle birlikte 3. Kez kente gelmiş olacağına dikkat çekti. Bunun Sivas tarihinde görülmemiş bir şey olduğunu belirten Şahin, ‘Güzel bir miting olacak. Başbakanımızın hem 13 Şubat’ta verdiği müjdelerin teyidi hem de Sivas halkına yeni müjdeler vermesi bakımından güzel bir miting olacak.’ Dedi.

Sivas’ın 2019’a kadar olan süreçte hızlı adımlarla kalkınacağını belirten Şahin, şu şekilde konuştu:

‘25 Ocak Cumartesi günü ise Sayın Başbakanımızın Sivas’ta mitingi var. Başbakanımız Milli İradeyi temsilen 25 Nisan’da Erzurum ve Sivas mitingleri ile mitinglerine başlıyor. Bu tabi 1919 Milli İrade ve Milli Mücadele vurgusuyla geçen yıl da ilk miting 22 Şubat 2014’te Sivas’tan başlamıştı ve büyük bir miting yapmıştık. Bu mitingin coşkusu Türkiye’yi yapmış ve bütün iller çıtayı yüksek tutmuştu ve İstanbul’da 2 milyon 200 bin kişilik bir mitingle dünya rekoru kırılmıştı. İnşallah yine o mitingleri yapma gayretindeyiz. Önümüzdeki Cumartesi günü 25 Nisan’da da tüm Sivas halkını Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingimize davet ediyorum. Başbakanımız Şubat’ta iki defa Sivas’a geldi, Nisan’da da geliyor ve dolayısıyla 2 ay içerisinde Sivas’a 3 defa gelmiş oluyorlar. Bu Sivas tarihinde görülmemiş bir şey. Yıllar yılı gelmeyen başbakanlar var ama Başbakanımız Ahmet Davutoğlu 2 ay içerisinde Sivas’a gelmiş oluyor, Sivas’a büyük önem veriyor. Güzel bir miting olacak. Başbakanımızın hem 13 Şubat’ta verdiği müjdelerin teyidi hem de Sivas halkına yeni müjdeler vermesi bakımından güzel bir miting olacak. Tabi bu süreçte 4 Eylül Bilim ve Teknik Üniversitemiz, Kızılırmak Projemiz, 2. OSB projemiz, Kuzey Çevre yolumuz, Gemerek Barajımız, tünellerin yapılması, Hızlı Trenin daha da çabuk Sivas’ımıza ulaşması, hayvancılıkta teşvik kapsamına girmek, Özen Barajı, İmranlı Barajı, Navruz Barajı, Kanak Barajı’nın sulama tesislerinin tamamlanması, sağlıkta, eğitimde ve diğer kamu alanlarındaki yatırımların hem yenilerinin yapılması, hem de mevcutlarının hızlandırılması bakımından bu mitingi çok önemsiyoruz. İnşallah, önümüzdeki süreçte 2019’a kadar hem Sivas hem de Türkiye için kalkınma dönemi olacak. Sivas’ta bu süreçte hızlı adımlarla kalkınacak. Bizden öndeki illeri yakalayabilmemiz için hızlı kalkınmaya ihtiyacımız var. Biz de teşkilat olarak, sayın bakanımız, milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımızla bunun gayreti içerisindeyiz.’

‘DİVRİĞİ’YE GİDEBİLİR’

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 25 Nisan’da Sivas’ta gerçekleştireceği mitingle birlikte Divriği’ye giderek Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası’nı da görmek istediğini belirten Şahin, bu ziyaretin programa göre netlik kazanacağını söyledi.

Şahin; ‘Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Ayın 15’indeki aday tanıtım toplantısında konuştuğumuzda Divriği’ye gitmek istediklerini de belirttiler. Tabi mitingimiz akşam 16.00-17.00 gibi olacak. 19.00-20.00’ı bulabilir. Böyle olunca Divriği’ye gitme durumu da var. Programa göre geceye kalıyor. Tabi gündüz gidilse daha iyi olur ama böyle bir imkân da yok. Ama Sayın Başbakanımız Divriği’ye gitmeyi çok arzu ediyor. Şubat ayındaki görüşmemizde de Divriği’ye gitmeyi arzuladıklarını ifade etmişlerdi. İnşallah zaman müsait olursa Divriği’ye de gidebilir.’ İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!