USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Öğrenciler Eserlerini Sergiledi

Öğrenciler Eserlerini Sergiledi

Öğrenciler Eserlerini Sergiledi
04-06-2015 17:45
Google News


HABER MERKEZİ

Süleyman Demirel Ortaokulu, ‘Eğitimde Sivasi Hareketi Projesi’ kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Öğrenci ve öğretmenler tarafından yıl boyunca hazırlanan resimler, okula ait çok amaçlı salonda sergilendi.

Serginin açılışını okul müdürü Mustafa Taş yaptı. Burada yaptığı konuşmada Görsel Sanatlar öğretmenleri ve öğrencilere emek ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Taş, bu tarz faaliyetlerin öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için imkân sağladığını ve çok önemli olduğunu belirtti. Taş, konuşmasının ardından öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte sergiyi gezdi. Sergide yer alan 500’e yakın eser büyük beğeni topladı.

Serginin sonunda okul müdür yardımcısı Veli Temir, Görsel Sanatlar öğretmenlerine okul adına çiçek takdim etti.

Sergiyi gerçekleştiren görsel sanat öğretmenleri ve öğrenciler, sergide birçok tekniğin kullanıldığı söyledi. Karakalem, guaj, pastel, reprodüksiyon gibi boya çalışmalarının yanı sıra, noktalama, kaydırma, ebru çalışması, tel kari kâğıt çalışmasının yapıldığı;  manzara, karikatür, deyimler ve özlü sözlerin de farklı teknikler kullanılarak çalışıldığı belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!