USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CÜ´den Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

CÜ´den Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

CÜ´den Şehit Aileleri ve Gazilere İftar
22-06-2015 17:05
Google News


CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, ‘Şehit ailelerimiz ve gazi ailelerimiz bizde özel bir yeri var. Bu geleneği devam ettiriyoruz. Allah ömür verirse devam ettireceğiz. Özellikle şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize minnetimi ifade ediyorum’ dedi.

OĞUZHAN SARZEP

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

CÜ'nün çok amaçlı salonunda organize edilen iftara Sivas Valisi Âlim Barut, Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Mustafa Hızal, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Oruçların açılmasının ardından İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, iftar duası yaparak tüm şehitlere rahmet diledi.

‘DAHA NİCE RAMAZANLARA’

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, bu iftar programını her sene geleneksel olarak yaptıklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Kocacık, şehit ve gazi ailelerinin kendilerinde özel bir yeri olduğunu dile getirerek şunları söyledi;

‘Ramazan ayının bu mübarek günlerinden bizlerle beraber olmayı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Şehit ailelerimiz ve gazi ailelerimiz bizde özel bir yeri var. Bu geleneği devam ettiriyoruz. Allah ömür verirse devam ettireceğiz. Özellikle şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize minnetimi ifade ediyorum. Daha nice Ramazanlarda Ramazan'ın bereketini, rahmetini birlikte paylaşmayı diliyorum.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!