USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Ana Gündemimiz Terörle Mücadele?

?Ana Gündemimiz Terörle Mücadele?

?Ana Gündemimiz Terörle Mücadele?
10-09-2015 10:19
Google News


AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, ‘şuanda bizim ana gündemimiz terörle mücadele, şehitlerimiz ve akan kanın durması, terörle mücadelede ülkemizin, devletimizin, güvenlik güçlerimizin zaferle netice alması yönünde. İnşallah, terörün beli kırıldığında da ülkede tam anlamıyla siyaset ve seçim havası hâkim olur ve demokratik bir ortamda huzur içerisinde 1 Kasım seçimlerini yaparız.’ Dedi.

ERSAN ARSLAN

AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, milletvekili listelerinin 18 Eylül’de YSK’ya verileceğini söyledi. Sivas’ta milletvekilliği için 45 aday adayının başvuruda bulunduğunu belirten Şahin, Cumartesi günü gerçekleştirilecek 5. Olağan Büyük Kongresi’nin ardından yeni başvuruda bulunan aday adaylarının mülakata çağrılacağını söyledi.  Şahin, seçimin güvenli bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını da söyledi.

Şahin; ‘1 Kasım 26. Dönem Milletvekili Genel Seçim süreci hızla işlemekte. Şuanda AK Parti Sivas Milletvekili olmak için 45 adet başvuru var. 45 başvurunun geneli 7 Haziran seçimlerinde başvurmuş olan aday adaylarımız. Bir kısım da yeni başvurular var. 7 Eylül itibariyle genel merkezimizde teşkilat mülakatı yapıldı. İl Başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız mülakata katılarak aday adayları ile ilgili görüşlerini komisyona ifade ettiler. Cumartesi günü kongre süreci var. 5. Olağan Büyük Kongremizi de yaptıktan sonra yeni başvurmuş olan aday adaylarının mülakatları yapılıp, arkasından 18 Eylül’de listeler YSK’ya verilecek ve 1 Kasım seçimine verilmiş olan listelerle beraber seçim çalışması yapmak suretiyle gideceğiz. Seçimlerin Sivas’ımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu seçimde inşallah geçtiğimiz seçime göre daha fazla sayıda milletvekili ve daha yüksek oranda oy bekliyoruz. Hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu çalışmaları daha da yukarıya çıkararak 1 Kasım’a iyi bir hazırlık çalışması ile gitmek istiyoruz. Şuan itibariyle seçim çalışmalarımız başlamış durumda. Ama dozu, günün şartlarına göre ve ülke gündemine göre ayarlanmış durumda.

Cumartesi günkü büyük kongremize bütün Sivas halkını davet ediyoruz. AK Parti bu kongreden güçlenerek çıkacak ve hem terörle mücadele açısından hem de dünyada yerimizi almamız açısından daha büyük hizmetler yapacaktır.’

‘ANA GÜNDEMİMİZ

TERÖRLE MÜCADELE’

AK Parti olarak ana gündemlerinin terörle mücadele olduğunu belirten Şahin, terör sona erdiğinde seçimlerinde huzur içerisinde geçeceğine inandığını söyledi.

Seçim güvenliği için alınan tedbirlere de değinen Şahin, şu ifadeleri kullandı:

Şuanda ülkemizin doğusunda ve güney doğusunda yoğun bir terör faaliyeti var, terörle mücadele var. Günlük şehit haberleri geliyor. Dolayısıyla şuanda bizim ana gündemimiz terörle mücadele ve şehitlerimiz, akan kanın durması yönünde. Terörle mücadelede ülkemizin, devletimizin, güvenlik güçlerimizin zaferle netice alması yönünde… İnşallah, terörün beli kırıldığında da ülkede tam anlamıyla siyaset ve seçim havası hâkim olur, demokratik ortamda huzur içerisinde 1 Kasım seçimlerini yaparız. Seçim sandık bölgesinde güvenlik güçlerinin belirli uzaklıkta olması gerekiyor. Ama sandık bölgesinde oy kullanan mahallerde kabinin arkasını değil de ortamı gören kamera sistemi kurulması yönünde bütün partiler anlaşmış durumdalar. Dolayısıyla 1 Kasım seçimleri için oy kullanılacak mahallerde kamera sistemi kurulacak. Bu diğer taraftan da okulların daha sonraki süreçte denetimi ve güvenliği için de bir imkân sağlamış olacak. Dolayısıyla oralarda bu şekilde bir demirbaş yatırımı da olacaktır.’

‘SİVAS GÜVENLİ VE

HUZURLU İLLERİMİZDEN BİRİSİ’

Teröre karşı tarihteki en büyük operasyonun başlatıldığını ve bu operasyonların kararlı bir şekilde devam ettiğini belirten Şahin, Sivas’ta terör anlamında herhangi bir olumsuzluk olmadığını, herhangi bir olay yaşanmaması için de güvenlik güçlerinin alarmda olduğunu söyledi.

Şahin; ‘23 Temmuzdan bu tarafa hükümetimiz teröre karşı tarihteki en büyük operasyonu başlattı. Dolayısıyla ülkenin her tarafında belirli sıkıntılar yaşanıyor ama Sivas huzurlu illerden birisi. Burada somut anlamda bir terör olayı olmadı. Terör olayı olabilecek şuanda bir yapılanma da yok ilimizde. Ancak tabi terör gezici de bir mekanizma olduğu için bütün emniyet güçlerimizin, jandarmamızın tetikte olduğunu biliyoruz. Sivas’ta herhangi bir terör olayı olmaması için güvenlik güçlerimiz alarmda. İnşallah buna mahal vermeyecekler.’ Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!