USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Saçma Sapan Bir Gol Yedik?

?Saçma Sapan Bir Gol Yedik?

?Saçma Sapan Bir Gol Yedik?
15-09-2015 17:07
Google News


Medicana Sivasspor’un Teknik Patronu Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak saçma bir gol yediklerini belirterek; ‘Çok saçma sapan bir gol yedik. Sonradan oyuna giren futbolcular beklentimizin altında kaldı. Bunun sonucunda bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık. Daha fazla katkı vermeleri gerekiyor’ dedi

İRADE / SPOR SERVİSİ

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yalçın, Çaykur Rizespor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, keyifli bir maç izlediklerini dile getirdi.

Takım olarak hava toplarında sıkıntı olduğunu da söyleyen Teknik Direktör Yalçın, ‘Çok saçma sapan bir gol yedik’ dedi.

‘RİZE 10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA İYİ DİRENDİ’

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Yalçın, mükemmel bir taktik anlayışı ile oynadıklarının altını çizerek, ‘Oyunu çok iyi kontrol ettik. Hücum bölgesinde rakibi durdurduk. İki pozisyon dışında pozisyon vermedik. On kişi kalan rakibe karşı daha üretken olmalıydık. Çaykur Rizespor 10 kişi kaldıktan sonra iyi direndi’ dedi.

‘FUTBOLCULARIN DAHA FAZLA

KATKI VERMELERİ GEREKİYOR’

 Rize'de oynadıkları her maçın keyifli olduğunu aktaran Yalçın; ‘Bu maç da çok keyifli geçti. Bizim için 3 puan alacağımız yerden bir puanla dönmek üzüntü verici. Kazanamıyoruz ama 4 maçta bir mağlubiyetimiz var. Zor rakiplere karşı oynadık. Galatasaray, Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor. Bu maçta John Boye'nin sakatlanması kötü oldu. Defansif olarak Cicinho'yu aldık. Havadan toplarda sıkıntısı var. Çok saçma sapan bir gol yedik. Sonradan oyuna giren futbolcular beklentimizin altında kaldı. Bunun sonucunda bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık. Daha fazla katkı vermeleri gerekiyor’ diye konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!