USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yiğidolarda Tek Hedef Galibiyet

Yiğidolarda Tek Hedef Galibiyet

Yiğidolarda Tek Hedef Galibiyet
18-09-2015 17:39
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kırmızı-beyazlılar kendi evi ve seyircisi önünde Torku Konyaspor’u yenerek puan cetvelinde üst sıralara yükselmeyi amaçlıyor.

Taraftarına bu sezon ligde henüz galibiyet sevinci yaşatamayan ve 3 puanla 14'üncü sırada yer alan Medicana Sivasspor, geçen sezon evinde 0-0 berabere kaldığı Torku Konyaspor’u yenmek istiyor.

Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekipte, sakat ve cezalı futbolcunun olmadığı öğrenildi.

Puan cetvelinde son sıralardan uzaklaşmak isteyen Yiğidoların bugün 17.00'da Sivas 4 Eylül Stadyumunda başlayacak mücadelesini hakem Serkan Tokat yönetecek.

9 MAÇTIR GALİBİYETE HASRETLER

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor'un galibiyet hasreti sürüyor. Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 8 lig maçında da 3 puan alamadı. Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor'a yenilen, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Galatasaray ile berabere kalan Medicana Sivasspor, ligin 4. haftasında da Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini sonlandıramadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!