USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Parola 3 Puan

Parola 3 Puan

Parola 3 Puan
03-11-2015 10:37
Google News


Yiğidoların Teknik Direktörü Okan Buruk, oynayacakları Gaziantepspor maçının kendilerini için çok önemli olduğunu vurgulayarak; ‘Takımını isteği, bizlerin hırsı, seyircimizin bizle beraber olması çok önemli. Güzel bir birliktelikle birlikte Allah'ın izniyle pazar günü ilk 3 puan gelecek’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper lig ekiplerinden Medicana Sivasspor ligin 11. haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kendi kulüp tesislerinde Teknik Direktör Okan Buruk ve yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra top kapma çalışması yaparak pas ve şut çalıştı. Bu çalışmalar sırasında teknik direktör Buruk'da oyuncular arasında yer aldı.

Antrenmana, sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Jeronimo Barrales ile salonda çalışan İbrahim Öztürk katılmadı. Futbolcuların ve teknik ekibin antrenmanda oldukça neşeli olduğu görüldü.

‘ALLAH'IN İZNİYLE PAZAR

GÜNÜ İLK 3 PUAN GELECEK’

Antrenmandan önce spor muhabirlerine açıklamalarda bulunan Okan Buruk, oyuncuların istekli olduğunu, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor maçının kendilerini için çok önemli olduğunu vurgulayan Okan Buruk, şöyle devam etti; ‘İstediğimiz şeyleri bu hafta içinde çalışarak, hem taktik, hem teknik hemde görsel olarak oyuncuları bu anlamda destekleyip hafta sonuna hazırlanacağız. Tabi burada takımını isteği, bizlerin hırsı, seyircimizin bizle beraber olması çok önemli. Güzel bir birliktelikle birlikte Allah'ın izniyle pazar günü ilk 3 puan gelecek.’

‘GOL BÖLGELERİNDEKİ

SIKINTILARA ÇALIŞACAĞIZ’

Takımının ligin başından beri kazanamadığını, bu durumun oyuncularını olumsuz yönde etkilediğini, futbolcuların kafasındaki soru işaretlerinin yok edilmesi için galip gelmeleri gerektiğini dile getiren Buruk; ‘Bu da nasıl yok edilebilir. Kazanacağınız bir maçla yok edilebilir. İnşallah bu maçta Gaziantepspor maçı olacaktır. Buna çok inanıyoruz. Bu inancı oyuncularımıza aşılamamamız gerekiyor. Onun dışında Bursa maçından önce 1 gün gibi çok kısa bir taktiksel çalışma imkânımız oldu, buna olumlu cevap verdiler. Çabuk alan bir ekip, istediklerimizi çabuk uygulayan bir ekip. Bunu da bu haftaki bir haftalık süreç içerisinde tekrar geliştirip, eksiklerimizi kapatıp biraz daha gol bölgesinde yaşadığımız sıkıntılara çalışıp bu maça hazırlanacağız’ dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
23.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!