USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

4 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

4 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

4 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI
06-06-2017 05:59
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

TFF 1. Lig´i şampiyon olarak tamamlayarak, Süper Lig´e yükselen Sivasspor, 4 futbolcusuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Yeni sezon planlaması kapsamında deneyimli teknik direktör Samet Aybaba, yönetime takımda kalması ve gitmesi gereken isimlerin raporunu verdi. Bu rapor doğrultusunda geçtiğimiz sezon alınan başarılarda büyük emekleri olan 4 futbolcuyla sözleşmelerinin yenilenmemesi kararı alındı.

Kulüp yetkilileri takım kaptanı Adem Koçak, Burhan Eşer, Yiğit İncedemir ve İbrahim Öztürk´e Sivasspor´a yaptıkları katkılar için teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 2017/18 sezonu planlaması kapsamında Burhan Eşer, Adem Koçak, Yiğit İncedemir ve İbrahim Öztürk´ün sözleşmelerinin yenilenmeyeceği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

?Sivasspor´umuzda görev yaptıkları süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattıkları gurur ve başarılar nedeniyle sporculara teşekkür ediyor, kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarı, sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.?


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!