Abdullah Güler'den Sivas'ta "İmamoğlu" göndermesi

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, katıldığı bir iftarda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Abdullah Güler'den Sivas'ta "İmamoğlu" göndermesi

AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından kentteki bir düğün salonunda iftar programı düzenlendi. 

"HUZUR İKLİMİNİ BOZMAYA ÇALIŞANLAR VAR"

Programda  Abdullah Güler, Türkiye'nin ramazan ayını huzur içerisinde geçirdiğini ancak son günlerde bu huzur ve kardeşlik iklimini bozmaya yönelik girişimler olduğunu belirterek, "Bu girişimleri görüyor ve takip ediyoruz. Gözümüz üzerlerinde, asla fırsat vermeyeceğiz. Kardeşlik hukuku çerçevesinde 86 milyon kardeşlerimizle bir, beraber, omuz omuza ülkemizi yarınlara, çok daha güçlü ve kalkınmış bir ülke olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hem bu coğrafyada, Ortadoğu’da, Balkanlar’da, Orta Asya’da sesimizi çok daha güçlü kılacak çalışmaları ortaya koymaya gayret edeceğiz" dedi.

Abdullah Güler'den Sivas'ta

'TERÖR BİTECEK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde terörsüz Türkiye hedefine ulaşmak için çalıştıklarını söyleyen Güler, "Büyük ve azim ve kararlılıkla net bir çağrı yapıldı. Terör bitecek, silahlar gömülecek ve PKK terör örgütü de kendini fesih edecek. Dün olduğu gibi bugün de kararlılıkla Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik ve omuz omuza durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Abdullah Güler'den Sivas'ta

İftar programına AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sevilay Tuncer, milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ