USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Adem Uzun Sivaslıları Desteğe Davet Etti!

Sivas Belediyesi tarafından taraftar grubuna yeni sezonda 800 adet kombine desteği sağlandı. Başkan Uzun Sivaslı vatandaşları kombine desteğine davet etti.

Adem Uzun Sivaslıları Desteğe Davet Etti!
06-08-2024 14:08
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Yeni sezon öncesi uygun fiyat olmasına rağmen kombinelerde istenilen rakamlara henüz ulaşamayan Sivasspor’a ilk destek belediyeden geldi. Yeni kurulan taraftar grubu Kırmızı-Duvar temsilcileri  ve üyeleri Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uzun, taraftar grubuna 800 kombine bilet desteği vereceklerini açıkladı.

Sivasspor’a her zaman destek olacaklarını söyleyen Başkan Uzun, “Tüm Sivaslı hemşirelerimizi kombine bilet desteğine davet ediyor. Başta odalarımızı ve Sivaslı iş adamlarımızı kombine bilet desteği vermeye davet ediyoruz.” dedi.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ABDULLAH UZUN
ABDULLAH UZUN 2 ay önce
Kimin parasıyla alıyorsunuz, belediyenin bütcesi sizin keyfinize göre harcayacağınız bir bütçemi, şahsi kazancınızdan alın eyvallah. nedir bu ya
Sinan Gölbaşı
Sinan Gölbaşı 3 ay önce
800 Adet kombine çok önemli bir destek, teşekkürler sayın başkan. Diğer STK ve özel sektör kuruluşları da bu kampanyaya dahil olmalı, kombine almalı. Sivasspor’un Sivas halkına, esnafına, şehrine, tanıtımına ve turizmine yapmış olduğu müthiş katkının maalesef çoğu kişi farkında değil. Gücü yeten herkes kombine ve lisanslı forma almalı. Alamayan en azından maçlara gitmeli. En ucuz kombine ve bilet fiyatı bizim şehirde.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!