AFAD Müdürü Memiş Sivas Depremlerine İlişkin Konuştu: Devam Ediyor...

AFAD Müdürü Memiş Sivas Depremlerine İlişkin Konuştu: Devam Ediyor...
AFAD Başkanı Okay Memiş, Sivas'ta dün meydana gelen depremlerle ilgili konuştu.

Sivas Dün Beşik Gibi Sallandı!

Sivas'ta dün  4,7 ve 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Depremin ardından AFAD Başkanı Okay Memiş, Malatya'da Afet Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda Sivas'taki depremlere değinen Memiş, saha tespit çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Memiş, "AFAD ve ilgili kurumlarımızın ekipleri tarafından Sivas merkez ve etkilenen tüm ilçelerimizde tarama çalışmaları yapıldı ve şu ana kadar şükür olsun gelen ihbarlar daha çok korkudan dolayı panik havası kaynaklı 15 ihbar olduğunu görüyoruz. Yine tıpkı Malatya'da olduğu gibi Sivas'ta da saha taramaları, hasar tespit çalışmalarımızda devam ediyor. Ben yine Sivas'ta da depremden etkilenen bütün vatandaşlarımız her birine ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi. 

Memiş, 7/24 vatandaşlarının yanında, onların emrinde olduklarını bildirerek "Onların ihtiyacını karşılamaya azami gayret gösteriyoruz. Bu büyüklükteki depremlerde Allah'a şükürler olsun ülkemizdeki yapı stokunun da iyileşmesiyle beraber çok fazla olumsuz durum da beklemiyoruz açıkçası. Allah beterinden korusun, bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.