USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ankara Kent Konseyi Başkanı Konuştu: Şarkışla Bizim için Kıymetli

Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Gültekin’e konsey çalışmaları hakkında bilgi veren Halil İbrahim Yılmaz, “Şarkışla bizim için kıymetlidir” dedi.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Konuştu: Şarkışla Bizim için Kıymetli
28-09-2024 10:36
SİVAS
Google News

Bilal HASDEMİR

Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Ankara ziyaretleri kapsamında Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve yönetim kuruluna ziyarette bulundu.

Başkan Gültekin’e konsey çalışmaları hakkında bilgi veren Halil İbrahim Yılmaz, “Şarkışla bizim için kıymetlidir. Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Bey’in yapmış olduğu ziyaret bizi ziyadesiyle mutlu etti. Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Gültekin ise “Ankara’da birlik ve beraberlik adına çok pozitif bir ortam gördüm. Halil İbrahim Bey’in başarmış olduğu büyük işler adına her zaman gurur duyuyoruz. Ev sahiplikleri için Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret anısına Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Başkan Kasım Gültekin adına “Ankara’da bir dikili ağacımız var” belgesini takdim etti.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!