USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ASKON´dan Gazetemize Ziyaret

ASKON´dan Gazetemize Ziyaret

ASKON´dan Gazetemize Ziyaret
16-05-2019 07:00
Google News


FATİH TABUR

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sivas Şube Başkanı Kadir Darıcık ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize ziyarette bulundu.

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal ile görüşerek dernek hakkında bilgiler veren ASKON Şube Başkanı Darıcık, ?Türkiye´de 35 ilde şubemiz var. Biz 35´inci şubeyiz. Dünyanın da birçok ülkesinde temsilciliklerimiz var. ASKON, 1998 yılında İstanbul merkezli kurulmuş bir dernek. Zaman içerisinde hem yurt içinde hem de yurt dışında teşkilatlanmasını tamamlayan bir sanayici ve işadamları derneği. Genel Başkanımız Sivaslı. Derneğin yönetiminde de çok sayıda Sivaslı var? dedi.

AÇILIŞ HAZİRAN AYINDA PLANLANIYOR

Sivas ASKON olarak resmi kuruluş süreçlerinin tamamlandığını ifade eden Darıcık, ?Dernekler masasında Sivas ASKON Şubesi olarak tescilimizi aldık, genel kurulumuzu da yaptık. Henüz resmi bir açılış yapmadık. Haziran sonunda resmi açılışı yapmayı planlıyoruz? diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal ise ASKON yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
23.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!