USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bacuna Transferinde Sorun Var!

Sivasspor’un bir süredir görüştüğü Juninho Bacuna transferinde sorun çıktı. Futbolcunun Sivasspor’a gelmek istememesi üzerine transfer iptal oldu.

Bacuna Transferinde Sorun Var!
16-07-2024 10:03
SİVAS
Google News

Erkan YILDIZ

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu hazırlıklarına devam eden Sivasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda bir süredir Birmingham City’de forma giyen 26 yaşındaki hücum oyuncusu Juninho Bacuna ile görüşen kırmızı-beyazlı ekip, transferi sonuçlandıramadı.

Edinilen bilgiye göre, oyuncunun kulübü Birmingham City ile anlaşan Sivasspor, futbolcunun Sivasspor’a gelmek istememesi üzerine bu transferden vazgeçti.

ALEX PRİTCHARD DEVREYE GİRMİŞTİ

Bacuna transferinde Yiğidolar’ın İngiliz futbolcusu Alex Pritchard ikna etmek için devreye girmişti. Gaziantep Futbol Kulübü de oyuncuyu kadrosuna katmak istemiş ancak Alex Pritchard ile eski takım arkadaşı olması nedeniyle Brezilyalı oyuncu Sivasspor'a daha yakın duruyordu.

OKLAR BAŞKA YÖNE ÇEVRİLDİ

Bacuna transferinin iptal olmasının ardından Sivasspor Kulübü, hücum hattına takviye için başka oyuncularla görüşmeye başladı. Alınan bilgiye göre, yurt dışından hücum hattı için birkaç oyuncu ile görüşen kırmızı-beyazlılar, bu transferleri kısa sürede sonlandırmak istiyor.


Editor : Erkan YILDIZ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!