USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli’nin "Öcalan TBMM'de Konuşsun" Sözlerine Sivas’tan Tepki! Hadsizlik!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan'a yönelik "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de konuşsun, örgütün lağvedildiğini haykırsın" sözlerine Sivas’tan tepki geldi. Zafer Partisi İl Başkanı Hüseyin Düzgün, “Bu ne terbiyesizlik. Devlet Bahçeli’yi şaşkınlıkla dinledim. Ne zamandan beri Türkiye Cumhuriyeti bu eli kanlı teröristlerle anlaşma yapmıştır, bu ne hadsizliktir” dedi.

Bahçeli’nin "Öcalan TBMM'de Konuşsun" Sözlerine Sivas’tan Tepki! Hadsizlik!
23-10-2024 10:05
SİVAS
Google News

Zafer Partisi Sivas İl Başkanı Hüseyin Düzgün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  Öcalan'a yönelik "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de konuşsun, örgütün lağvedildiğini haykırsın" çağrısını üzerine konuştu.

Bahçeli’ye tepki gösteren Düzgün, “Bu ne terbiyesizlik. Devlet Bahçeli’yi şaşkınlıkla dinledim. Terörist başı Abdullah Öcalan’ı Gazi Meclisimize, milletin meclisinde hangi sıfatla konuşturacaksınız ve serbest kalması için kanun değiştireceksiniz. Ne zamandan beri Türkiye Cumhuriyeti bu eli kanlı teröristlerle anlaşma yapmıştır, bu ne hadsizliktir. Biz Zafer Partisi olarak bırakın bunlarla müzakere etmeyi yan yana bile gelmemiz mümkün değildir.

Bunun için hazırlanmış senaryoyu oyuna sokmaya çalışıyorlar ve CHP de buna  destekleyici açıklamalarla yeni bir açılım peşinde ama bu sefer bunu  başaramayacaklar. Nedeni artık karşılarında Zafer Partisi var. Zafer Partisi olarak bu saygısızlığı şehitlerimize, gazilerimize ve Türk halkına yapılmış olarak sayıyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
23.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!