Balkan arenasında Sivas rüzgârı esti

Balkan arenasında Sivas rüzgârı esti
Ahmet Ayık Spor Lisesi öğrencileri, Balkan Judo ve Balkan Güreş Şampiyonalarında elde ettikleri birincilik ve üçüncülük dereceleriyle hem okullarını hem de Sivas’ı gururlandırdı. Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, başarılı sporcuları makamında tebrik etti

Balkan Judo ve Balkan Güreş Şampiyonalarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden Ahmet Ayık Spor Lisesi öğrencileri, kazandıkları derecelerle hem okullarını hem de Sivas’ı gururlandırdı. Şampiyon sporcular, okul idarecileri ve antrenörleri ile birlikte Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Müdür Erdoğan, Romanya’da düzenlenen Balkan Güreş Şampiyonası ve Karadağ’da gerçekleştirilen Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası hakkında bilgi aldı.

basarili-sporcular-milli-egitim-1.jpg

Başarılı sporcuları tebrik eden Erdoğan, “Uluslararası alanda elde edilen bu başarılar bizleri son derece gururlandırıyor” dedi.

Erdoğan, Romanya’da yapılan Balkan Güreş Şampiyonası’nda 44 kg’da Balkan birincisi Buğra Eldemir’i, 57 kg’da Balkan üçüncüsü Ecrin Ülkü Asanakut’u, 60 kg’da Balkan üçüncüsü Muhammed Mustafa Yiğit’i ve Karadağ’da düzenlenen Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü İrem Bozkurt’u başarılarından dolayı tebrik ederek hediye takdim etti.

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.