Basın mensuplarına yüzde 15 indirim

Basın mensuplarına yüzde 15 indirim
Sivas'ın öne çıkan sosyal yaşam mekanlarından Medcezir Bahçe, hem sunduğu nitelikli hizmetler hem de toplumsal duyarlılık projeleriyle adından söz ettiriyor.

İşletme Sahibi Sedat Karabulut, Sivas İrade Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ile bir araya gelerek, kentte görev yapan tüm basın mensuplarına %15 indirim uygulanacağını açıkladı. Karabulut, bu ayrıcalıklı uygulamanın yalnızca basın çalışanlarıyla sınırlı kalmayacağını, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve meslek gruplarıyla yapılan iş birlikleriyle kapsamın genişletileceğini ifade etti.

img-1950.jpg

Ailelerin ve Gençlerin Buluşma Noktası

Açıldığı günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan Medcezir Bahçe, geniş oturma alanları, zengin menüsü ve samimi hizmet anlayışıyla Sivaslıların gözdesi haline geldi. Şehrin sosyal yaşamına renk katan mekan, hem sakin bir ortam arayışında olan aileler hem de arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen gençler için ideal bir adres sunuyor.

whatsapp-image-2025-07-15-at-16-22-49-1.jpeg

Medcezir Bahçe’nin bu son hamlesi, toplumsal dayanışmaya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sererken, Sivas’ta sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden işletmelerin öncüsü olmaya devam ediyor.

whatsapp-image-2025-07-15-at-16-22-49.jpeg

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.