USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Aydın, mahalle sakinlerini dinledi

Başkan Aydın, mahalle sakinlerini dinledi

Başkan Aydın, mahalle sakinlerini dinledi
22-02-2018 06:00
Google News


M. MUSTAFA IŞIK
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, önceki gün de Alibaba ve İnönü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Sabah saatlerinde bölge esnafını ziyaret eden Aydın, belediye çalışmaları hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.
Cadde esnafıyla çay içerek sohbet eden Başkan Aydın, mahallenin sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapılacak hizmetleri anlattı. Alibaba Karakolu´nu da ziyaret eden Başkan Aydın, polis memurlarıyla sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görevi başında bulunan polis memurlarıyla bir araya gelen Başkan Aydın, "Vatandaşın huzuru bizim için gururdur. Polis memuru arkadaşlarımız her daim görevlerinde hazırlar. Milletimizin huzuru ve refahı için kendi canlarından vazgeçen tüm şehirlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Allah tüm görev başındaki kolluk kuvvetlerimize yardım etsin. "dedi.  
Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, Sivas´a yapılan çalışmalar için Başkan Aydın´a teşekkür etti.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!