USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Bilgin´e 100. Yıl Plaketi

Başkan Bilgin´e 100. Yıl Plaketi

Başkan Bilgin´e  100. Yıl Plaketi
04-01-2020 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile bir araya geldi. Çeşitli taleplerin de dile getirildiği toplantıda, Dernek Başkanı Ahat Türkmenoğlu, 4 Eylül  Sivas Kongresi´nin 100´üncü yıl dönümü kutlamalarında gösterdikleri gayretten ötürü Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´e teşekkür plaketi verdi.

?DAYATMAMIZ YOK?

Susamışlar Konağı´nda gerçekleştirilen toplantıda, göreve geldiği günden itibaren yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki süreçte uygulanacak projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Bilgin, ?Çalışmalarımızı sadece bir kişinin fikri, bir kişinin isteği ya da belediyenin düşüncesi olarak yapmıyoruz. Hiçbir konuda dayatmamız yok. Ortak akılla vatandaşların talepleri hangi doğrultudaysa o konuda çalışmalar yapıyoruz? dedi.

?HASTANEMİZ ARAŞTIRMA HASTANESİ OLSUN?

Bu arada Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahat Türkmenoğlu, Sivas Numune Hastanesi´nin başlarda Araştırma ve Uygulama Hastanesi olarak planlandığını ancak bunun gerçekleşmediğini belirterek, ?Ek binanın yapılması ile birlikte hastanemizin Araştırma ve Uygulama Hastanesine dönüştürülmesi için desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca yıkımına başlanılan eski orduevi binasının yerine daha önceki belediye yönetimine buranın 4 Eylül alanı olarak düzenlenmesi konusunda proje hazırlamış ve öneri sunmuştuk. Bu önerimiz kabul görmüştü. Hazırlanan bu projenin uygulanması konusunda da desteklerinizi istiyoruz? dedi.

Başkan Bilgin ise ?Sivas Numune Hastanesi´nin Araştırma ve Uygulama Hastanesine dönüştürülmesi ile ilgili çalışma yapalım. Eski orduevinin yerine uygulanacak proje ile ilgi net bir çalışma yapılmadı. Önümüzdeki süreçte bunu de değerlendireceğiz? ifadelerini kullandı.

Toplantıda dernek üyelerinin görüşlerini de dinleyen Başkan Bilgin, yapılabilirliği olan her talebin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!