Başkan Uzun’dan Muhtarlara anlamlı ziyaret
Ziyaretlerinde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Uzun, yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından biri olan muhtarların, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve vatandaşların taleplerinin iletilmesinde önemli bir köprü görevi üstlendiklerini ifade etti.
Başkan Uzun, “Muhtarlarımız, mahallelerimizde hemşehrilerimizin ilk başvurduğu, yerel yönetimlerle vatandaşlarımız arasında güçlü bir bağ kuran temsilcilerdir. Şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızın sesi olan tüm muhtarlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
Başkan Uzun’un samimi sohbetler eşliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, mahallelerin genel durumu, yapılan çalışmalar ve talepler üzerine istişarelerde bulunuldu.
Sivas Belediyesi’nin mahallelerin gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik projelerde muhtarlarla iş birliğini sürdüreceği vurgulandı.
Kaynak:Hayrullah Ağkaş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.