USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başkan Köksal’dan Bilgin’e Teşekkür

Başkan Köksal’dan Bilgin’e Teşekkür

Başkan Köksal’dan Bilgin’e Teşekkür
27-10-2021 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Kepenek Caddesi’nde ana boruda meydana gelen su patlamasında iş yerleri zarar gören esnafa desteğinden ve yardımından dolayı Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’e teşekkür etti.

Kepenek Caddesi’nde gece ana şebeke borusunun patlaması sonucu cadde suyla kaplanmış ve  bölgede bulunan iş yerleri zarar görmüştü.  Su akıntısı sonrasında SİBESKİ, Fen İşleri ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri seferber olmuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in açıklamalarının memnuniyetle karşılandığını ifade etti. Esnafın mağduriyetinin giderileceğini belirten Köksal, “ Kepenek Caddesi Mavi Köşe civarında meydana gelen su patlaması sonucunda caddede bulunan bazı esnaflarımızın iş yerlerine ve bodrum katlarına su dolmuş ve iş yerleri zarar görmüştü.   Belediye ekipleri zarar gören iş yerlerinde tespitler yaparak esnafımızın mağduriyetini giderecek. Belediye Başkanımızın gayretleriyle pandemi sürecinde de esnafımıza destek olundu. İş yerleri dezenfekte edildi. Maddi olarak özellikle iş yerleri kapalı olan esnafa destek sağlandı” dedi.

SESOB Başkanı Köksal, mağdur olan esnafın zararını karşılayacağını açıklayan ve gönül belediyeciliği ile esnafın yanında yer alan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve ekibine teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!