USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başkan Otyakmaz’dan Beşiktaş Maçı Yorumu: “İyi Sonuç Alırız”

Başkan Otyakmaz’dan Beşiktaş Maçı Yorumu: “İyi Sonuç Alırız”

Başkan Otyakmaz’dan Beşiktaş Maçı Yorumu: “İyi Sonuç Alırız”
30-09-2021 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Süper Lig’in 8. haftasında Sivasspor, deplasmanda üç büyüklerden Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, da bu zorlu maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Karagümrük galibiyetinin takıma moral kattığını söyleyerek sözlerine başlayan Otyakmaz, “Karagümrük karşısında farklı kazanmayı bildik. İyi bir takıma karşı oynadık. Özellikle ilk yarı çok topa sahip oldular. Golü yedikten sonra bir gevşeme oldu, çok sakatları da vardı. İyi bir takımı bu şekilde yakalayıp yendiğimizden dolayı memnun olduğumu söylemek istiyorum” dedi.

“BİZ İYİ BİR TAKIMIZ”

Takımının iyi bir takım olduğunu belirten Otyakmaz, “Bizim takımımızın iyi bir takım olduğunu, moralsiz başladığını, bir galibiyetle moral bulacağını biliyorduk. Düşündüğümüz gibi de oldu. Malatya galibiyeti gerçekten çok iyi moral oldu. Karagümrük maçında futbolcularımızın özgüvenleri çok yüksekti, bu da sahaya, skora yansıdı. Memnunuz, arkadaşlarımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyoruz” ifadesini kullandı.

“PUAN YADA PUANLARLA DÖNECEĞİZ”

Başkan Otyakmaz, ligin 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maçın zor geçeceğini ifade ederek, “Beşiktaş da bizim Avrupa kupalarında yaşamış olduğumuz sıkıntıları yaşıyor. Çok sayıda sakatları var.  Bu son sıkıntıları, bizi daha iyi durumda gösteriyor. İnşallah oradan iyi bir sonuç alırız. Ben takımıma inanıyorum. Maçta mücadeleci bir performans sahaya yansıtacaklardır. Beşiktaş maçından puan yada puanlarla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

“LİG UZUN BİR MARATON”

Ligdeki ilk 7 haftalık performansı da değerlendiren Otyakmaz, “Tabii ki daha erken konuşmak için ama milli aradan sonra yavaş yavaş toparlanıyoruz. Malatya ve Karagümrük maçı bizim çıkış maçlarımız oldu. Takımımıza bayağı bir moral oldu o maçlar. Lig uzun bir maraton. Daha çok maçımız var. İnşallah Sivas’ı en iyi şekilde temsil edip, ligi istediğimiz yerde bitireceğiz” dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!