USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

BBP Sivas İl Başkanı Polat: Art Niyetliler!

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ahmet Polat,  Belediye Meclis Üyesi Fehmi Taştan’ın istifası sonrası açıklamalarda bulundu.

BBP Sivas İl Başkanı Polat: Art Niyetliler!
17-02-2025 12:02
SİVAS
Google News

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ahmet Polat,  Belediye Meclis Üyesi Fehmi Taştan’ın istifası sonrası ilk kez konuştu.

Sivas Belediyesinin 12 Şubat Çarşamba günü yapılan Şubat ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde, BBP’li Belediye Meclis Üyesi Fehmi Taştan’ın istifası sonrası kamuoyuna yansıyan görüntüler sonrası açıklama yapma zarureti doğduğunu belirten Polat, “Büyük Birlik Partisi 32 yıllık tertemiz mazisiyle Sivas Belediyesini ikinci kez kazanmış ve Dr. Adem Uzun’un başkanlığında Sivas’a ikinci kez hizmet etme imkanını yakalamıştır. BBP’nin siyasi varlığının başladığı 1993 yılından itibaren girilen tüm mahalli idareler seçimlerinde ya ana muhalefet ya da yerel iktidar olan partimiz, oy veren-vermeyen tüm Sivaslıların kalbinde müstesna bir yere sahiptir. Bu gerçeklik elbette ki kendiliğinden oluşan bir durum değildir. Evvela şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın Türk siyasetine yön veren ilkeli duruşu, Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin her durum ve şartta Türk Milletinin yanında yer alışı ve kronikleşen sorunlara getirdiği pratik çözüm ve önerilerle halkın sesi olması, bugüne kadar görev yapan yerel idarecilerimizin emin ve güvenilir olmasının bir neticesi olarak, Büyük Birlik Partisi Sivas özelinde adıyla müsemma bir yerde durmaktadır ve birliğin tek adresi konumundadır.  Tüm bu gerçeklikler ortadayken, bir belediye meclis üyemizin partimizden istifasının gündemi meşgul etmesi, birtakım çevrelerin de her siyasi partide yaşanan bu türden bir hadiseyi sürekli gündemde tutma çabaları art niyetli ve fakat beyhude bir çabadan ibarettir. Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun, geçen 10 aylık sürede yaptığı hizmetlerle en başta il başkanı olarak şahsımı ve partimizin tüm organlarını gururlandırmış, toplumun her kesimine uzanan hizmet ağıyla göğsümüzü kabartmıştır. Geçen hafta En İyi Sosyal Belediyecilik ödülüne layık görülmesi de bu tespitimin en bariz örneğidir.  Büyük Birlik Partisi, Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin de ifadesiyle sadece bir siyasi parti olmanın çok ötesinde bir dava hareketidir. Her birimiz bu davanın bir neferi olarak, büyük Türk Milletine layık olabilmenin gayreti ve çabasındayken yaşanan bazı münferit olaylarla gündeme gelmek bizleri derinden üzmektedir” dedi.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
27.02.2025
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!