USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BELEDİYESPOR PLAY-OFF´A VEDA ETTİ

BELEDİYESPOR PLAY-OFF´A VEDA ETTİ

BELEDİYESPOR PLAY-OFF´A VEDA ETTİ
09-05-2017 05:59
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

 

Seyrantepe Spor Kompleksi´nde oynanan karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetti. Rövanş mücadelesine iki ekip de sert bir futbol ile başladı. Yaşanan faul pozisyonları nedeniyle ilk dakikalar biraz agresif geçti.

İlk yarının genelinde iyi bir futbol oynayan Sivas Belediyespor, deplasmanda olmasına rağmen rakibine oranla daha iyi bir futbol sergiledi. Rakip kalede iki önemli pozisyon yakalayan Belediyespor, gole ulaşamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Sivas Belediyespor oldu. Daha ofansif oyunla gol bulmak isteyen yeliş beyazlı ekip, bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. Maçın 51. dakikasında sarı kart gören Melih Mursal, iki dakika sonrasında gördüğü ikinci kart ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Belediyespo, bu dakikadan sonra daha kontrollü oynarken, Amed Sportif da kalemizde önemli fırsatlardan yararlanamadı. 90 dakika sonunda iki takım da fileleri havalandıramayınca mücadele 0-0 sona erdi. Bu skorla birlikte deplasmanda attığı gol avantajı nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler turu atmayan taraf oldu. Sivas Belediyespor play-off mücadelesine veda etti.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!