USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BÜYÜK DEĞERLERE KÜÇÜK BİR HEDİYE

BÜYÜK DEĞERLERE KÜÇÜK BİR HEDİYE

BÜYÜK DEĞERLERE  KÜÇÜK BİR HEDİYE
13-02-2018 06:00
Google News


BURAK YASİN TAŞ
Sivas Belediyesi hayat tecrübesiyle yolumuza ışık tutan yaşlıların isimlerini ilimizin cadde ve sokaklarında yaşatacak. 100 yaşına ulaşan yaşlıları unutmamak adına yapılacak olan proje geçtiğimiz günlerde düzenlenen Ahde Vefa programında Belediye Başkanı Sami Aydın tarafından dile getirilmişti.
Sivas Belediyesi ve Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği iş birliği ile düzenlenen "Sivas´ın Yaşayan Hafızalarına Ahde Vefa" programında şehrimize değer katan büyüklerimize karşı olan minnet borcunun bu uygulama ile birazcık olsun ödemek adına atıldığını söyleyen Başkan Aydın, projenin bir gelenek haline gelmesi gerektiğini de söyledi.
Başkan Aydın, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olduğuna işaret ederek, onlara sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.
Başkan Aydın, "Kendinize çok iyi bakacaksınız, sağlığınıza dikkat edeceksiniz... 100 yaşına geldiğiniz de ise bulunduğunuz mahallede bir caddeye veya sokağa sizin isminizi vereceğiz. İnşallah bu uygulamamız Sivas´ta bir gelenek halinde devam edecektir." dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!