USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çalımbay’dan Alanya Galibiyeti Yorumu: ‘Hak Ettik’

Çalımbay’dan Alanya Galibiyeti Yorumu: ‘Hak Ettik’

Çalımbay’dan Alanya Galibiyeti Yorumu: ‘Hak Ettik’
22-04-2022 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a konuk olan Demir Grup Sivasspor, mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Tecrübeli Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, maçta beklemedikleri bir hatadan gol yediklerini söyledi.

“SON DAKİKADA KAZANMAK…”

Maçta 10 kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Çalımbay, “Maç ilerledikçe daha da iyi oynamaya başladık. Özellikle maçın ilk yarısının sonlarına doğru gol ve çok güzel pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda yine aynı şekilde hem defansımızı yaptık hem ileride ataklarımız oldu. On kişi kalmamıza rağmen mücadeleden hiç kopmadık. Çok güzel bir maç oldu. Son dakikada attığımız golle galip gelmek çok güzel bir şey” diye konuştu.

“DİSİPLİNİ HİÇ BOZMADIK”

Oyuncuların maçta çok dikkatli oynadığının altını çizen Çalımbay, “Biz bugün maçın başından sonuna kadar disiplinli oyunumuzu bozmadık. Alanyaspor’un nasıl bir oyun sistemi olduğunu biliyorduk ve çok dikkat etmemiz gerekiyordu. Oyuncularımız çok da dikkatli oynadı. Maçın başından sonuna kadar mükemmel mücadele ettiler. Bana göre hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

“SONUÇ İKİNCİ MAÇTA BELLİ OLACAK”

Çalımbay, kupanın ilk yarısını oynadıklarını ve maçın ikinci yarısını da Sivas’ta yapacaklarını hatırlatarak, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“On kişi kaldıktan sonra Alanyaspor’un atakları geldi. O anda da kalecimiz, defansımız ve oyuncularımız mükemmel direnç gösterdi. İyi bir galibiyet ama dediğim gibi bu sadece ilk maçtı. Bu maç ne olursa olsun, her zaman sonuç ikinci maçta belli olacak. İkinci maça daha iyi hazırlanıp, işi bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!