USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çiçekçiler Anlattı, Başkan Dinledi

Çiçekçi esnafının sorunları, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde (SESOB) düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Esnafın sorunlarını dinleyen SESOB Başkanı Hakan Demirgil, çözüm için harekete geçeceklerini söyledi.

27-08-2024 11:12
SİVAS
Google News

Sevda ÇİFTÇİ

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, çiçekçi esnafıyla bir araya geldi.

SESOB’da gerçekleştirilen toplantıya Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ömer Yıldız ile ilimizde faaliyet gösteren çiçekçi esnafı katıldı.

Çiçekçi esnafının sorunlarını dinleyen SESOB Başkanı Hakan Demirgil, yaşanan gelişmelerden çiçeksi esnafının da mağdur olduğunu ifade ederek, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak seçildikten sonra istişareye önem veren bir başkan olmaya gayret gösterdim. Zaman zaman esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Sektörel toplantılar yaparak istişareye önem veriyoruz.  Elbette çiçekçi esnafımızın da sorunları ve karşılaştıkları sıkıntılar var. Öncelikle bu sektörde faaliyet gösteren esnaflarımızı bir araya getirerek hem tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak hem de sorunları hakkında bilgi almak amacıyla bir araya geldik ve istişarelerde bulunduk. Toplantımız bizler ve esnafımız için faydalı olmuştur. Yapmış olduğumuz istişare neticesinde esnaflarımızın karşılaştıkları sorunları tespit ettik. Bu sorunların çözümü için de ilgili yerlerle görüşmeler yaparak mağduriyetlerini gidereceğiz.  Katılımlarından ve desteğinden dolayı Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Odası Başkanımız Ömer Yıldız’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!