USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Divriği Kaymakamı Konuştu: Sıkılmadık El, Çalmadık Kapı Bırakmayacağız

Divriği’de ‘Sokaklar makamımız, gönüller mekanımız’ anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Kaymakamı Resul Tutay, “Daha güzel bir Divriği için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Divriği Kaymakamı Konuştu: Sıkılmadık El, Çalmadık Kapı Bırakmayacağız
04-02-2025 10:30
SİVAS
Google News

Divriği Kaymakamı Resul Tutay, “Sokaklar Makamımız, Gönüller Mekanımız” anlayışıyla ilçede hizmete devam edeceklerini söyledi.

Görev süresi boyunca Divriği’de sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya özen gösterdiklerinin altını çizen Tutay, Divriği için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tutay, yaptığı yazılı açıklamada “Kıymetli hemşehrilerim, ‘Sokaklar makamımız, gönüller mekanımız’ anlayışıyla bugüne kadar güzel ilçemiz Divriği’de sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya özen gösterdik .İlçe merkezinde bulunan 28 mahallemizin tümünü ilgili kurum amirleri ve muhtarlarımız ile birlikte adım adım gezdik. Hal hatır sorduk, sorunları dinledik ve çözümler üretmeye çalıştık. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, ilçemizde faaliyet gösteren şirketler, iş insanları ve bütün hemşehrilerimiz ile iş birliği içinde daha güzel bir Divriği için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada mütemadiyen siz kıymetli hemşehrilerimizin arasında ve yanında olacağımızı belirtiyor, kapımızın ve gönlümüzün sizlere her zaman açık olduğunu ifade etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
04.02.2025
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!