USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Doktor sorunu Meclis´te--Video

Doktor sorunu Meclis´te--Video

Doktor sorunu  Meclis´te--Video
12-07-2019 07:00
Google News


AHMET TIRPAN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Sivas´ta eksikliği hissedilen çocuk kardiyoloğu ve çocuk nöroloğu problemini bir kez daha Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin (TBMM) gündemine taşıdı.

Sivas´ın yaz döneminde 1 milyona yaklaşan nüfusa ev sahipliği yaptığını dile getiren Milletvekili Karasu, 9 ay önce de çocuk kardiyoloğu ve çocuk nöroloğu sorununu gündeme getirdiğini anımsatarak,   hükümeti eleştirdi.

Milletvekili Karasu; Meclis Genel Kurulu´nda yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ?Nüfusu yaz mevsiminde 1 milyonu geçen Türkiye´nin 2´nci büyük coğrafyası olan Sivas´ta  çocuk kardiyoloğu ve çocuk nöroloğu bulunmamaktadır. Hemşehrilerimiz çok büyük zorluklarla çevre illere giderek evlatlarının sağlığı için mücadele verirken ekonomik durumu elverişli olmayan hemşehrilerimiz ise çaresizlik içinde çözüm beklemektedir. Sağlık Bakanı´nın ve AKP iktidarının bu sorundan haberi var mıdır? Varsa çözüm için neyi beklemektedir? Bakanlığınızın bu soruna el atması için çocuklarımızın doktorsuzluktan hayatını kaybetmesi mi gerekmektedir??


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!