USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR

EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR

EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR
15-05-2017 07:00
Google News


Emniyet Kemeri simülasyon aracı vatandaşların büyük ilgisini çekti. Görevli personeller, stantları gezen vatandaşlara başta emniyet kemeri olmak üzere trafik kuralları konusunda uyarılarda bulundu. Emniyet Kemeri Simülasyon aracına binen vatandaşlar da kaza anında meydana gelen hasarı birebir yaşadı.

 

AHMET TIRPAN

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Sivas İl Jandarma Komutanlığı ve Sivas Belediyesi tarafından 6-14 Mayıs Karayolları Trafik Güvenliği Haftası sebebiyle Kongre Müzesi bahçesinde trafik kuralları ve emniyet kemerinin önemini anlatan stantlar açıldı.

Kent meydanında kurulan stantları gezinen vatandaşlar, AFAD İl Müdürlüğü tarafından kent meydanına getirilen kazalı aracı yakından inceledi. Kaza sonucu parçalanan aracı inceleyen vatandaşları uyaran AFAD ekipleri, trafik kurallarına uymayan sürücülerin kaza yapmasıyla ne gibi sonuçların ortaya çıkacağını göstermek amacıyla kazalı aracı sergilediklerini ifade ettiler.

Ayrıca Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından getirilen Emniyet Kemeri Simülasyon Aracına binen vatandaşlar kaza anında aracın takla atma anını yaşayarak emniyet kemerinin önemini daha iyi anladı. Trafik polisleri de vatandaşları emniyet kemeri takmaları konusunda uyararak vatandaşlara bilgiler verdi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!