USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erzurum'da Tek Gollü Prova!

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçında Erzurumspor FK ile karşılaşan EMS Yapı Sivasspor rakibini 1-0 mağlup etti.

Erzurum'da Tek Gollü Prova!
24-07-2024 09:14
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Yeni sezona Erzurum'da hazırlanan EMS Yapı Sivasspor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında Erzurumspor FK ile karşılaştı. Erzurum Yüksek İrtifa Merkezi'nde oynanan mücadeleden kırmızı-beyazlılar 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı hakem Furkan Aksuoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Ömer Lütfü Aydın ve Kadir Beyaz yaptı. Dördüncü hakem olarak Melih Kurt görev yaptı.

İŞTE BÜLENT HOCANIN İLK 11’İ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun maça; Dorde Nikolic, Alaaddin Okumuş, Uros Radakovic, İsmael, Uğur Çiftçi, Özkan Yiğiter, Charis Charisis, Alex Pritchard, Emrah Başsan, Azizbek Turgunboev ve Bekir Turaç Böke 11'iyle başladı.

GOLÜ AZİZBEK ATTI

Kırmızı-beyazlı takımın golünü 56. dakikada Azizbek Turgunboev kaydetti. Azizbek golün ardından arkadaşlarıyla sarılarak sevinç yumağı oluşturdu.

SIK SIK NOTLAR ALDILAR

Karşılaşma esnasında futbolcuların performanslarını pür dikkat izleyen Sivasspor teknik heyeti zaman zaman da notlar aldı. Teknik Direktör Bülent Uygun ise, maç esnasında futbolcularına taktikler verdi.

MAÇA PANKARTLA ÇIKTILAR

Taraftar da maça yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın oyuncuları müsabakaya “İşgalden Cumhuriyete Giden Yol, Erzurum Kongresi'nin 105. Yıl dönümü Kutlu Olsun” pankartıyla çıktı.

 YİĞİDO’NUN HAZIRLIK KARNESİ

EMS Yapı Sivasspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında daha önce Erzurum’da Neftçi ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetmiş, İstanbulspor ile de 1-1 berabere kalmıştı. EMS Yapı Sivasspor, 2. etap Erzurum kampı hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları yapmaya devam edecek. Yiğidolar’ın 2 hazırlık maçı daha yapacağı alınan bilgiler arasında.

 

 

 

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!