USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Esnaf çocuklarına indirim müjdesi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), Sivas Kavram Koleji ile iş birliği protokolüne imza attı. Protokol kapsamında esnaf çocukları kolejden yüzde 20 indirimli faydalanacak.

Esnaf çocuklarına  indirim müjdesi
13-05-2024 12:59
SİVAS
Google News

Ayşe KUŞKAYA 

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, esnaf çocuklarının özel kolejlerden indirimli faydalanmasını sağlamak amacıyla girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sivas Kavram Kolejiile iş birliği yapan SESOB Başkanı Hakan Demirgil, kolejden esnaf çocuklarının yüzde 20 indirimli faydalanması için protokol imzaladı.

Protokol törenine SESOB Başkanı Hakan Demirgil’in yanı sıra Kavram Koleji Kampüs Müdürü İshak Görücü, Lise Müdürü Ender Kartalcı , İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Serpil Gözübek ile SESOB Genel Sekreteri Serkan Erkan  katıldı.  

Kavram Koleji Kampüs Müdürü İshak Görücü , 1 yıl geçerli olacak protokolden esnafların, çalışanlarının çocuklarının faydalanacağını ifade ederek, kayıt sırasında kimlik ibraz etmeleri halinde 5 yıldır eğitime devam eden Kavram Kolejindeki  tüm kademelerde yeni kayıtlar için yüzde 20 indirim yapılacağını kaydetti.

Demirgil ise esnaf teşkilatı olarak esnafların çocuklarının özel okullardan faydalanması için çalışmalar yaptıklarını belirterek, özel okullar ile iş birliği yaptıklarını ifade etti. Teşkilat mensuplarının ve esnafların çocuklarının kolejlerden indirimli yararlanmasını her zaman istediklerini vurgulayan SESOB Başkanı Hakan Demirgil, “Esnaf ve sanatkar bir ülkenin temelini oluşturmaktadır. Esnaflarımızın çocuklarının eğitimlerine devam etmelerini ve özel kolejlerden faydalanmalarını arzu ediyoruz. Bu nedenle kolejlerle indirim protokolü imzalayarak esnafların çocuklarının indirimli faydalanmalarını talep ediyoruz. Kavram Koleji ile de protokolümüzü imzaladık. Bir yıl geçerli olacak indirim protokolümüzden esnaflarının ve çalışanlarının faydalanmalarını arzu ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Demirgil ile Kavram Koleji Kampüs Müdürü İshak Görücü arasında 1 yıl geçerli olacak yüzde 20 indirim protokolü imzalandı.

   

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!