USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fatih Deveci İmranlı'daki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, İmranlı’da ikamet şehit ailelerini ziyaret etti.

Fatih Deveci İmranlı'daki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
21-10-2024 10:14
SİVAS
Google News

Bilal HASDEMİR

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, şehit ailelerini ziyaret ederek yanlarında olmaya devam ediyor.

Deveci, bu kapsamda  şehidimiz Engin Kılıç'ın İmranlı’da yaşayan babası ve annesi ile şehidimiz Melayip Erdoğan'ın kardeşini ziyaret etti.

Deveci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; Şehitlerimizin emaneti emanetimizdi. Kıymetli şehit ailelerimiz ile bir araya gelmeye devam etmekteyiz. İmranlı ilçesinde yaşayan şehit ailelerimizi  hanelerinde ve iş yerlerinde ziyaret ettik. Ailelerimize ziyaret esnasında derneğimiz adına yaptırdığımız plaket ve  hediyeleri takdim ettik. Dernek olarak; vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden kahramanlarımızın ve onların kıymetli ailelerinin her daim yanlarında ve hizmetinde olduğumuzu dile getirdik.  Bizler şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılık sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ile huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bu vesile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerime sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.

 


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
21.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!