Genel Başkan Yardımcısı Sezerer’den “24 Temmuz” Ziyareti

Genel Başkan Yardımcısı Sezerer’den “24 Temmuz” Ziyareti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ve beraberindekiler, Sivas İrade ailesine ziyarette bulundu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ve beraberindekiler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla İrade ailesini ziyaret etti.

Sivas İrade Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal ve gazete personeliyle görüşen Sezerer, vatandaşların doğru ve tarafsız habere ulaşma noktasındaki katkılarından dolayı İrade ailesine teşekkür etti.

Sezerer ve beraberindekilerle görüş alışverişinde bulunan Karabal ise “Türkiye Gazeteciler Federasyonu Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Sayın Hakan Sezerer ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.