USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GURBETÇİLER, MEMLEKETLERİNDE

GURBETÇİLER, MEMLEKETLERİNDE

GURBETÇİLER, MEMLEKETLERİNDE
17-02-2018 06:00
Google News


AHMET TIRPAN
Uzun zamandır memleket hasreti çeken gurbetçiler Belediye Başkanı Sami Aydın´ın daveti ve katkıları ile şehrimizi ziyaret etti.
Kısa Adı UETD olan Avrupa´da Yaşayan Türk Demokratlar Birliği Başkanı Levent Polat ile birlik üyeleri Sivas´a gezi programı düzenledi. Bir hafta boyunca Sivas´ta gezilerde bulunan UETD üyeleri, Başkan Aydın´ı makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Gezi programından ötürü çok mutlu olduklarını ifade eden gurbetçiler memleket özlemlerini bir nebze olsun giderdiklerini söyledi.
Belediye Başkanı Sami Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Avrupa´da yaşayan gurbetçilerimiz bizim için çok değerli. Son yıllarda gurbetçilerimizle bağlarımızın güçlenmesi için yoğun çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sizleri de Sivas´ta görmekten mutluyuz." dedi.
Ziyarette konuşan UETD Başkanı Polat, "Uzun zamandır Sivas´a gelemeyen hemşerilerimizi burada ağırladınız, size çok teşekkür ederiz. Bizim için çok güzel bir etkinlik oldu." ifadesini kullandı.
Ziyaret sonunda Başkan Aydın, gurbetçilere Sivas´a özgü hediyeler verdi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!