Güreşte 4 Türkiye Şampiyonluğu

Güreşte 4 Türkiye Şampiyonluğu
Sivas"ta gerçekleştirilen Okul Sporları Güreş Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları sonucunda Sivas adına yarışan sporcular 4 Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

Hayrullah AĞKAŞ

Sivas'ta düzenlenen Okul Sporları Güreş Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları sona erdi.

4 Eylül Spor Vadisi Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar Gençler A, Gençler B ve Yıldızlar kategorisinde 65 şehirden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden bin 600 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Sivaslı sporcular gerçekleştirilen müsabakalarda üstün performanslarıyla farklı kategorilerde 4 Türkiye şampiyonluğu elde etti. Kızlarda; 36 kiloda Latife Sude Şahin ve 63 kiloda Eylül İlbaş Türkiye şampiyonu olurken, erkeklerde ise 71 kiloda Sefa Yıldırım ile 92 kiloda Hakan Sarıtaş Türkiye şampiyonu oldu.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Sivas adına derece yapan sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Keskin, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman ve antrenörler takdim etti.

“EN İYİ DERECELERLE TAMAMLADIK”

Ödül töreninde konuşan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, “Her branşta olduğu gibi güreş branşında da Sivas ili sporcularımız en iyi derecelerle müsabakayı tamamladı. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Sivasİrade

Kaynak:Oğuzhan Sarzep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.